Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu a lămurit de ce nu a fost titular Bauza cu FCSB: „La ora 4 dimineața îi scoteau nervul la Urgență!” Video Exclusiv

Adrian Mititelu a explicat de ce nu a fost titular Juan Bauza în meciul cu FCSB. Mijlocaşul argentinian a avut dureri groaznice la o măsea, în noaptea dinaintea meciului.
14.11.2022 | 12:42
Adrian Mititelu a lamurit de ce nu a fost titular Bauza cu FCSB La ora 4 dimineata ii scoteau nervul la Urgenta Video Exclusiv
Adrian Mititelu a lămurit de ce nu a fost titular Bauza cu FCSB: „A avut dureri groaznice, a ajuns la Urgență!”. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a urcat pe loc de play-off după ce a învins cu 2-0 pe FC U Craiova. Golurile au fost marcate de Tavi Popescu şi Joyksim Dawa, iar roş-albaştrii intră în pauză după două victorii obţinute în ultimele două etape.

Adrian Mititelu a lămurit de ce nu a fost titular Bauza cu FCSB

FC U Craiova nu a putut conta din primul minut pe cel mai important jucător, Juan Bauza. Adrian Mititelu a explicat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI motivul pentru care decarul oltenilor nu a fost printre titulari:

ADVERTISEMENT

“Bauza a avut o mică problemă după meciul de la Cluj şi a trebuit să stea două zile, dar şi după meciul de aseară (n.r. cu FCSB), fotbaliştii din România au început să fie nişte mercenari pentru că vin şi îl lovesc pe Bauza. 

Primul lucru după startul meciului, vin şi îl lovesc pe Bauza. O fac special. Şi nu este prima oară când se întâmplă. Mi s-a spus şi mie. Am avut o discuţie cu cei din staff şi am aflat de acest fenomen. O fac ca să îl intimideze, a devenit ţintă. L-a lovit intenţionat, premeditat. 

ADVERTISEMENT

“Vă daţi seama, la 3-4 dimineaţa, la Urgenţă. Nu a fost o chestie simplă. A fost o durere cumplită”

În noaptea premergătoare meciului a avut probleme cu o măsea. A trebuit să scoată nervul. Vă daţi seama, la 3-4 dimineaţa, la Urgenţă. Nu a fost o chestie simplă. A fost o durere cumplită. 

Treabă serioasă. El a intrat în repriza a doua şi nu a fost 100%. Dacă intra titular şi era 100% poate altul era rezultatul meciului. Toată echipa a fost suferindă, chiar dacă am condus jocul. Ne lipseşte ceva”, a spus Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Juan Bauza, transferat de Craiova pentru 150.000 de euro! Mititelu i-a fixat clauza la 8.000.000 de euro

Juan Bauza a fost transferat definitiv de FC U Craiova în această vară de la Csikszereda. Mijlocaşul argentinian a fost cumpărat de Adrian Mititleu cu 150.000 de euro, fiind o afacere excelentă pentru patronul oltenilor.

“Decarul” a fost împrumutat în sezonul precedent la FC U şi a impresionat la primul sezon al oltenilor pe prima scenă. După debutul excelent din acest sezon, mai multe cluburi au pus ochii pe Juan Bauza, Gigi Becali fiind unul dintre patronii care au declarat public că vor să îl transfere.

ADVERTISEMENT

Pentru a-l betona pe mijlocaş, Adrian Mititelu i-a oferit un nou contract lui Bauza, pe care l-a semnat în luna septembrie. Înţelegerea este valabilă până în 2025, iar clauza de reziliere este de 8.000.000 de euro.

  • 26 de ani are Juan Bauza
  • 450.000 de euro este cota de piaţă a argentinianului 
ADVERTISEMENT