Sport

Adrian Mititelu a luat foc după ce a fost amendat cu 50.000 de lei pentru meciul cu Rapid: “Ce să facă oamenii ăia? Le dau o uniformă și îi aduc aici”

Adrian Mititelu este nemulțumit de pedeapsa primită de FC U Craiova pentru incidentele de la meciul cu Rapid și cere un regulament mai realist.
29.09.2022 | 10:29
Adrian Mititelu a luat foc dupa ce a fost amendat cu 50000 de lei pentru meciul cu Rapid Ce sa faca oamenii aia Le dau o uniforma si ii aduc aici
Adrian Mititelu spune că a rămas fără mulți prieteni rapidiști pe rețelele de socializare după cele petrecute la meciul de la Tg. Jiu. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova, Adrian Mititelu, a reacționat după ce clubul său a primit amendat cu 50 de mii de lei pentru incidentele de la meciul cu Rapid, câștigat cu 1-0 în urmă cu trei săptămâni.

“În fotbalul din România, lucrurile nu sunt puse la punct”

Conducătorul grupării din Bănie s-a declarat nemulțumit și de faptul că unul dintre protagoniștii scandalului din zona vestiarelor, Cristi Săpunaru, a primit o pedeapsă destul de blândă din partea Comisiei de Disciplină.

ADVERTISEMENT

“A primit o etapă suspendare, asta arată că în fotbalul din România lucrurile nu sunt puse la punct”, a declarat Mititelu într-o emisiune a postului Pro Arena.

Patronul Craiovei a afirmat și că a primit multe mesaje din partea susținătorilor rapidiști pe contul său de pe rețelele de socializare, după cele spuse la finalul partidei disputate la Târgu Jiu.

ADVERTISEMENT

Mititelu cere un alt regulament pentru cluburile organizatoare

“Este de neînțeles, dar nu mai vreau să spun cuvinte care să-mi atragă repercusiuni pe mijloacele de comunicare electronice”, a spus Mititelu, care s-a plâns și de modul în care un club organizator poate fi sancționat pentru incidentele cauzate de suporteri la meciurile desfășurate pe teren propriu.

“Pentru un meci de 10 mii de oameni, mie îmi trebuie o mie de oameni pentru securitate. Ar trebui un regulament care să fie mai realist”a declarat șeful lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

El a acuzat și faptul că există o problemă la nivelul firmelor de securitate contractate să se ocupe de menținerea ordinii pe stadioane.

Mititelu acuză lipsa de profesionalism a oamenilor de ordine

“Ce să facă oamenii ăia care primesc 1800 de lei – 2000 de lei pe lună? Le dă o uniformă și îi aduc aici”a mai spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

După amenda de 50 de mii de lei primită din partea Comisiei de Disciplină, FC U Craiova va juca în SuperLiga împotriva lui CS Mioveni, în deplasare, sâmbătă de la ora 19.

ADVERTISEMENT