Fotbal intern

Mititelu a mai reuşit un transfer. Golgheterul lui FC U s-a întors acasă

Adrian Mititelu a reuşit "repatrierea" unuia dintre foştii golgheteri ai lui FC U din perioada echipei patronului din Bănie în Liga 1 Betano.
19.01.2018 | 18:10
Mititelu a mai reusit un transfer Golgheterul lui FC U sa intors acasa

Adrian Mititelu continuă campania de achiziţii de la FC U Craiova 1948. După ce a rezolvat transferurile lui Robert Văduva şi Sorin Mogoşanu, (Vezi detalii) patronul echipei din Bănie a reuşit o “repatriere” de marcă. Astfel, după ce în prima parte a campionatului Ovidiu Dănănae a decis să pună umărul la renaşterea alb-albaştrilor acum a venit rândul lui Mihai Dina să accepte această provocare. 

FANATIK.RO a aflat că în cursul zilei de vineri, Mihai Dina a semnat cu FC U Craiova 1948 din postura de jucător liber de contract după ce şi-a încheiat conturile cu echipa din Cipriu, Othellos Athienou. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO. Astfel că aceasta are din nou şansa să joace pentru echipa lui de suflet şi este convins că va reuşi să ajute la promovarea oltenilor în Liga 1 Betano. Contractul său este parafat până în vara acestui an cu drept de prelungire pe încă doi ani.

Ciucă l-a refuzat pe Nicolo Napoli!

Dar, dacă Mihai Dina a ales să pună şi el umărul la renaşterea lui FC U Craiova, nu acelaşi lucru l-a făcut şi Mădălin Ciucă. Fostul căpitan al oltenilor a ales să refuze oferta făcută de Nicolo Napoli şl a decis să semneze cu gruparea din Liga 2, FC Argeş. Tehnicianul piteştenilor, Emil Săndoi a fost cel care a intermediat transferul respectiv.

Este de aşteptat dacă în cele din urmă Florin Costea va alege şi el să semneze cu FC U Craiova, după ce în toamna anului trecut “Cioară” a decis să accepte oferta venită de la Şirineasa din LIGA 3. Dar înainte de sărbători fostul internaţional şi-a reziliat contractul, iar acum se află liber de angajament. Costea este unul dintre cei mai iubiţi jucători care au jucat la FC U.