Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu a rupt orice relație de afaceri cu Gigi Becali: „Degeaba are miliarde și umblă cu un sobor de preoți, dacă nu are omenie!”. Video exclusiv

Adrian Mitielu a interzis transferul unui jucător de la FC U Craiova 1948 la FCSB. Patronul oltenilor nu mai vrea să audă de oferte de la Gigi Becali.
31.05.2023 | 00:06
Adrian Mititelu a rupt orice relatie de afaceri cu Gigi Becali Degeaba are miliarde si umbla cu un sobor de preoti daca nu are omenie Video exclusiv
Adrian Mititelu a fost comparat cu Gigi Becali. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Andre Duarte și FC U Craiova 1948 se află în conflict, deoarece fundașul portughez și impresarul său susțin că jucătorului îi expiră contractul la 30 iunie 2023, în timp ce conducerea oltenilor a precizat că a activat clauza de prelungire a contractului pentru încă un sezon. În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu i-a „interzis” fotbalistului lusitan să meargă la FCSB.

Adrian Mititelu spune „stop” transferurilor de la FC U Craiova la FCSB: „Nu mă interesează nicio ofertă de la domnul Becali”

Andre Duarte nu mai vrea să continue sub nicio formă la FC U Craiova 1948, însă Adrian Mititelu a anunțat că portughezul va rămâne încă un sezon în Bănie. Pentru a evita orice posibilitate ca fundașul portughez să meargă la FCSB, finanțatorul oltenilor a mărturisit că nu-l va ceda nici dacă Gigi Becali vine cu o ofertă de 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

„Duarte are contract până în 2024. Să vedem cum reacționa când se va reuni echipa pe 14 iunie. Noi nu vrem să-i dăm transferul nici pentru 100.000, nici pentru 800.000. Noi vrem să-l folosim până în 2024 și după aceea să joace unde își dorește el.

(n.r. dacă vine Gigi Becali și dă 1 milion de euro?) Nu mă interesează nicio ofertă de la domnul Becali. Nu mă mai interesează”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, dezamăgit după ce Gigi Becali a anunțat că vrea să-l vândă pe Andrea Compagno: „Degeaba merge cu un sobor de preoți după noi”

Gigi Becali a anunțat că are de gând să-l cedeze pe Andrea Compagno în această vară. Pe numele atacantului italian, patronul roș-albaștrilor ar fi primit o ofertă de 2.5 milioane de euro, însă nu a luat vreo decizie. Golgheterul FCSB-ului în acest sezon s-a arătat deranjat de declarațiile finanțatorului, însă mai deranjat a fost Adrian Mititelu.

„(n.r. sunteți dezamăgit de cum s-a comportat cu Compagno?) Foarte dezamăgit și nu mai vreau să spun că degeaba avem miliarde, degeaba mergem cu un sobor de preoți după noi dacă nu suntem oameni și dacă n-avem omenie în noi, echilibru.

ADVERTISEMENT

Eu n-am mai vorbit cu Compagno de când am plecat pentru că nu-mi permit eu să vorbesc cu jucătorul unui alt club, dar am o relație foarte bună cu bunicul lui Compagno și cu alți oameni din Craiova care sunt amici cu Compagno.

După față îmi dau seama că el este foarte dezamăgit. E dezamăgit pentru că e un tip care când ratează, cum au fost ei aproape de campionat, suferă foarte mult și cred că unele declarații l-au deranjat. Asta e părerea mea nu că mi-ar fi spus mie Compagno”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu nu mai vrea transferuri pe axa FC U Craiova 1948 – FCSB: „Să-și țină miliardele acolo”

Adrian Mititelu a avut un discurs dur la adresa lui Gigi Becali, în direct, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Deși a evitat să spună motivul care a stricat relația cu patronul FCSB, Adrian Mititelu a fost extrem de deranjat. Cel mai probabil, finanțatorul oltenilor este iritat de faptul că patronul vicecampioanei îi dă târcoale lui Andre Duarte.

VEZI VIDEO MAI JOS

„N-am fost domne’ niciodată prieten cu el. Nu mă interesează. (n.r. ce v-a deranjat?) Nu mai contează. Avem un meci la Cluj joi și acolo mă gândesc. Nu mă interesează nicio ofertă de la el. Să-și țină miliardele acolo să facă ce vrea cu ele.

Asta e o chestiune de viață. Poți să ai câte miliarde ai avea, dacă n-ai omenie și cinste în tine nu faci nimic niciodată. Miliardele rămân pe pământ nu le luăm cu noi acolo. Sunt unii, nu mă refer la Becali, care au impresia că pleacă cu miliardele acolo”, au fost cuvintele lui Adrian Mititelu.

Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT