Fotbal intern

Adrian Mititelu a slăbit enorm. Cum arată la şase luni după operaţie. Foto

21.06.2018 | 13:20
Adrian Mititelu a slăbit enorm. Patronul lui FC U în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a slăbit enorm. Patronul lui FC U Craiova a slăbit peste 45 de kilograme după operaţia suferită în urmă cu şase luni pentru micşorarea stomacului.

Suporterii lui FC U prezenţi miercuri la finala Cupei României pe faza judeţană Dolj, cu Jiul Podari, scor 5-0 aproape că nu l-au mai recunoscut pe finanţatorul alb-albaştrilor, Adrian Mititelu. Acesta a slăbit 45 de kilograme după operaţia pe care a făcut-o la începutul lunii ianuarie pentru micşorarea stomacului. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO

Adrian Mititelu a slăbit enorm. Cum arată la şase luni după operaţie. Foto

După intervenţia respectivă, Adrian Mititleu a ţinut un regim foarte strict, mai ales că au fost zile când a băut doar apă şi a mâncat un singur ou pe zi. Patronul lui FC U a spus că a efectuat această operaţie deoarece ajunsese la peste 120 de kilograme şi nu se mai simţea bine în postura în care se afla. Operaţia a făcut-o la începutul lunii ianuarie la o clinică privată de la Bucureşti în mare secret.

Adrian Mititelu a slăbit enorm. Alături de un fan al lui FCU
Adrian Mititelu a slăbit enorm. Alături de un fan al lui FCU

Astfel suporterii lui FC U Craiova 1948 care l-au văzut pe Adrian Mititelu la meciul de la Işalniţa cu Jiul Podari au fost extrem de suprinşi când l-au zărit pe patronul clubului din Bănie mai ales că acesta nu prea a mai avut ieşiri prea dese în public în ultima perioadă. Însă fanii lui FC U a avut şi motive de sărbătoare deoarece formaţia lor favorită a câştigat Cupa României pe faza judeţeană Dolj şi a promovat în Liga 3 fără să facă un egal sau să sufere vreo înfrângere. Formaţia pregătită de antrenorul italian Nicolo Napoli a câştigat jocul cu Jiul Podari cu scorul de 5-o. FC Universitatea Craiova din Liga 4 nu a mai susţinut meciurile de baraj deoarece Gloria Corneşti nu a avut CIS-ul (n.r. certificalul de Identitate Sportivă).