Sport

Adrian Mititelu, mesaj special pentru Adi Mutu înainte de FCU Craiova – Rapid. Ce i-a transmis antrenorului aflat pe patul de spital

FC U Craiova - Rapid e meciul zilei în SuperLiga. Patronul oltenilor i-a transmis un mesaj lui Adi Mutu, operat de urgență.
10.09.2022 | 18:59
Adrian Mititelu mesaj special pentru Adi Mutu inainte de FCU Craiova  Rapid Ce ia transmis antrenorului aflat pe patul de spital
Adrian Mititelu i-a transmis un mesaj emoționant lui Adi Mutu, după ce tehnicianul Rapidului a fost operat de urgență. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tehnicianul din Giulești a fost operat de urgență în ziua meciului FC U Craiova – Rapid. Patronul oltenilor a reacționat imediat și i-a transmis un mesaj lui Adi Mutu.

Adrian Mititelu, mesaj emoționant pentru Adi Mutu

Adrian Mutu a fost alegerea familiei Mititelu pentru banca tehnică a echipei FC U Craiova după promovarea oltenilor în SuperLiga, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, la vremea respectivă.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu a rezistat decât 11 etape în Bănie, relația dintre fostul mare atacant și Adrian Mititelu este în continuare una de respect și prietenie.

Patronul oltenilor nu a rămas insensibil la problemele cu care s-a confruntat antrenorul rivalei din București și i-a transmis acestuia un mesaj, după ce ”Briliantul” a fost operat de urgență, din cauza unei crize de apendicită.

ADVERTISEMENT

”Sănătate multă, Adi! Îmi pare tare rău că nu ne vedem azi la Târgu Jiu. Sincer, în astfel de momente, fotbalul trece în plan secund!”, a scris Adrian Mititelu în secțiunea de mesaje a anunțului postat de Rapid, referitor la starea antrenorului.

FC U Craiova și Rapid se întâlnesc în această seară, de la ora 21:30, la Târgu Jiu, în cel mai așteptat meci al zilei din etapa a 10-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, demis de Adrian Mititelu Jr după derby-ul Olteniei

Fostul internațional a fost instalat pe banca tehnică a echipei FC U Craiova în vara anului trecut, la scurt timp după promovarea oltenilor în SuperLiga.

Rezultatele nu l-au ajutat pe Adrian Mutu. În cele 11 etape cât a fost antrenor principal, FC U Craiova a obținut doar două victorii și trei remize, la care s-au adăugat șase înfrângeri.

ADVERTISEMENT

Eșecul cu marea rivală Universitatea, din derby-ul Băniei, a fost ultimul al ”Briliantului” la gruparea finanțată de familia Mititelu. Fiul patronului a decis să-l demită pe tehnician acuzând jocul slab al echipei și rezultatele sub așteptări.

După patru luni, Adi Mutu era numit antrenor la Rapid după eșecul giuleștenilor 2-3 cu tocmai cu FC U Craiova, informație dezvăluită, de asemenea, în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT