Sport

Adrian Mititelu a vorbit despre oferta pentru Laurențiu Reghecampf: ”El și băut face treabă mai bună ca toți ceilalți la un loc”

Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de Universitatea Craiova la finalul sezonului trecut, iar Adrian Mititelu a dezvăluit că i-a făcut imediat o ofertă de a veni la FC U 1948.
10.08.2022 | 15:14
Adrian Mititelu a vorbit despre oferta pentru Laurentiu Reghecampf El si baut face treaba mai buna ca toti ceilalti la un loc
Laurențiu Reghecampf a fost dat afară de Universitatea Craiova la finalul sezonului trecut, iar Adrian Mititelu a dezvăluit că i-a făcut imediat o ofertă de a veni la FC U 1948. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mihai Rotaru a decis să-l demită pe Reghe, după ce oltenii au terminat doar pe locul 3 în campionat și au pierdut finala Cupei României.

De ce a refuzat Laurențiu Reghecampf oferta lui Adrian Mititelu

Imediat după despărțirea de Universitatea Craiova, Laurențiu Reghecampf ar fi putut să o preia pe rivala FC U 1948, însă tehnicianul a refuzat oferta primită de la Adrian Mititelu și a ales să semneze cu Neftci Baku din Azerbaidjan.

ADVERTISEMENT

”El nu a venit din două motive. Era prea devreme să sară în barcă la noi, după ce a fost la ei. Era jenant și pentru ei. Și aștepta și o ofertă de afară. Dar într-o zi va antrena la noi.

A trecut prin multe, a avut probleme de familie. Trebuia ajutat, trebuia înțeles. Nimeni nu e ușă de Biserică. Dacă Reghe are vreun exces, poți vorbi cu el și nu mai face”, a declarat Mititelu, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Mititelu, fericit că Reghe a plecat de la Craiova lui Rotaru

Patronul formației FC U Craiova 1948 consideră că Laurențiu Reghecampf nu are probleme cu alcoolul, așa cum au lăsat să se înțeleagă conducătorii rivalei din oraș, și crede că acesta este cel mai bun tehnician din fotbalul românesc.

”Cine l-a angajat prima dată pe Reghecampf? Eu am fost primul care l-a făcut antrenor. Eu l-am vrut foarte mult. M-am bucurat foarte mult când a plecat de la CSU. Dacă nu era el la CSU, noi cred că îi băteam.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, ca adversar, m-am bucurat când a plecat. Mi-am dat seama că au făcut o greșeală. Nu credeam că Rotaru e atât de naiv încât să-l scape pe Reghecampf.

Ziceau ei că Reghecampf mai bea… Mai bea și el ca orice om. Chiar dacă mai bea o zi sau două, dar după aceea făcea… El și băut face treabă mai bun ca toți ceilalți la un loc. Are ceva nativ. E cel mai bun antrenor din România”, a spus Mititelu.

ADVERTISEMENT

Laurențiu Reghecampf este la un pas de calificarea în play-off-ul Conference League cu Neftci Baku. Azerii au învins în prima manșă, pe teren propriu, scor 2-1, formația Rapid Viena și joacă joi, în Austria, pentru un loc în ultimul tur preliminar.

ADVERTISEMENT