Sport

Adrian Mititelu a vrut să facă o poză, dar i-a ieșit o filmare! Marele anunț legat de viitorul lui FC U Craiova: „Sunt țăran încăpățânat”. Video

Adrian Mititelu a făcut un anunț important legat de viitorul lui FC U Craiova. Patronul din Bănie s-a filmat și a postat imaginile pe rețelele de socializare.
15.05.2024 | 13:32
Adrian Mititelu a vrut sa faca o poza dar ia iesit o filmare Marele anunt legat de viitorul lui FC U Craiova Sunt taran incapatanat Video
Adrian Mititelu a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu FC U Craiova. Foto: captură Facebook - @Adrian Mititelu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a revenit cu un mesaj pe rețelele de socializare în ceea ce privește viitorul lui FC U Craiova. Clubul alb-albastru a retrogradat în liga secundă, însă finanțatorul a lăsat de înțeles că nu are de gând să iasă din fotbal. Modul prin care omul de afaceri a făcut anunțul a fost cu totul inedit.

Adrian Mititelu a vrut să facă o poză, dar i-a ieșit o filmare! Marele anunț legat de viitorul lui FC U Craiova

Adrian Mititelu s-a arătat devastat după înfrângerea lui FC U Craiova cu Hermannstadt, scor 1-3, în ultima etapă a sezonului. Eșecul din Bănie le-a adus oltenilor retrogradarea în liga secundă. Patronul clubului din Bănie a luat în calcul să renunțe la fotbal.

ADVERTISEMENT

A urmat o adevărată revoluție în Bănie. Adrian Mititelu a făcut curățenie generală la nivelul lotului, dar și a antrenorilor. În cursul zilei de miercuri, 15 mai, Adrian Mititelu a revenit cu un mesaj inedit legat de viitorul lui FC U Craiova.

Deși s-a filmat timp de 3 secunde la baza de pregătire a echipei pe care o finanțează, Adrian Mititelu a ales să se exprime în scris. Omul de afaceri a postat un mesaj prin care le răspunde contestatarilor și prin care dă de înțeles că va continua munca la FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

„Sunt țăran încăpățânat. Am pierdut multe în viața mea, însă demnitatea niciodată”

„Unii zic că sunt țăran prost! Eu spun că sunt țăran încăpățânat, greu de îngenuncheat”, a scris Adrian Mititelu pe pagina personală de Facebook. Ulterior, patronul alb-albaștrilor a revenit cu un nou mesaj.

„Dacă soarta mă duce spre un final tragic înseamnă că așa a fost scris. Am pierdut multe în viața mea, însă demnitatea niciodată! Puteți spune orice despre mine, însă nimeni nu o să poată spune că nu am fost demn”, a mai scris Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

Aurelian Chițu, Vlad Achim, Benjamin Van Durmen, Yassine Bahassa, Matheus Mascarenhas, Leo Lacroix și Gabriel Compagnucci au plecat de la FC U Craiova după retrogradarea în liga secundă. Antrenorul secund Florin Drăgan și antrenorul cu portarii, Gabriele Aldegani, au fost demiși, de asemenea, de Mititelu.

Adrian Mititelu și-a asumat întreaga vină pentru retrogradarea lui FC U Craiova: „Eu sunt vinovatul numărul 1”

Adrian Mititelu a avut un discurs maraton după retrogradarea celor de la FC U Craiova în liga secundă. Oltenii au încheiat pe ultimul loc și vor evolua în eșalonul secund din sezonul următor. Patronul și-a asumat întreaga vină pentru deznodământul dezamăgitor.

ADVERTISEMENT

„Au fost mai multe greșeli, nu doar una. Eu sunt vinovatul numărul 1, toate deciziile au fost ale mele. Am făcut greșeli după greșeli. Nu știu ce se va întâmpla, asta este. Este o retrogradare care mi se poate imputa.

Nu îmi e teamă, eu sunt cel mai mare suporter al echipei. Au dreptul să mă blameze. Am fost retrogradat cu japca în 2011, acum nu a mai intervenit nimeni,. Am crezut că jucătorii sunt destul de buni, nu îi mai recunoști.

Am făcut erori, am avut și ghinion cu arbitrajul. Când intri într-o pasă proastă, nu mai iese nimic. Au avut condiții de primele 4 echipe din România. Sunt 4 cluburi care pot concura cu noi la infrastructură.

Nu le-a lipsit nimic. Acum 7 ani credeam că vom ajunge sus și uite în ce situație ne-am trezit! Suferința e mare, știți care e războiul nostru de identitate”, a fost o parte din discursul lui Adrian Mititelu, după FC U Craiova – Hermannstadt 1-3.

ADVERTISEMENT