Sport

Adrian Mititelu, amintiri de groază din închisoare: „Au început deținuții să țipe, să bată! A fost cumplit”

Adrian Mititelu și-a adus aminte de momentele pe care le-a trăit în închisoare, povestind prin ce clipe de groază a trecut.
17.09.2022 | 12:37
Adrian Mititelu amintiri de groaza din inchisoare Au inceput detinutii sa tipe sa bata A fost cumplit
Adrian Mititelu, amintiri de groază din închisoare. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova 1948 a spus că a fost coleg de celulă cu criminali și că nu nu înțelege de ce a fost pus în aceeași încăpere cu ei.

Adrian Mititelu, amintiri de groază din închisoare

Adrian Mititelu a povestit prin ce momente de groază a trecut în închisoare și cum a reușit să își ridice moralul treptat: „Au fost zvonuri, dar nu credeam. Am avut o presimțire, dar mă gândeam că este doar efectul temerii. O lună și jumătate am făcut la Penitenciarul de Maximă Siguranță Craiova. 

ADVERTISEMENT

M-au băgat acolo… Eu credeam că este un vis. Mă duceau cu pază, unul în stânga și unul în dreapta. Au început să țipe deținuții, să bată. Alții îmi spuneau de bine, unii de rău. Alții țipau, unii râdeau. A fost cumplit!

Primele zile a fost cumplit, după care, ușor, ușor, am crezut că nu poate să rămână așa. Despre regimul din penitenciar sunt multe de spus”.

ADVERTISEMENT

„Sunt și lucruri îngrozitoare, s-au mai și ameliorat. Sunt și oamenii de asemenea factură încât unii dintre ei chiar creează această situație, pentru că acolo întâlnești fel și fel de oameni.

Am întâlnit fel și fel de persoane și dacă auzeai pentru ce fapte sunt acolo, te îngrozeai! Crime! La un moment dat ajungi să fii tovarăș de cameră cu oameni care au făcut omor, crime urâte.

ADVERTISEMENT

Tu ai făcut evaziune și celălalt are omor. Dar eu i-am prins acolo pe ei după ce deja executaseră 10-12 ani…”, a mai spus Adrian Mititelu pentru gsp.ro.

„Le serveam deținuților masa!”

„Nu, pentru că lista era de zece persoane. Au fost oameni care mi-au transmis gânduri bune prin intermediul familiei. Și am mai prins și perioada cu pandemia, te vedeau doar prin geam de sticlă, cu mască.

ADVERTISEMENT

A mai fost o perioadă și cu vizite amânate. Ce teamă mi-a fost… Trebuia ca aceia care contractau virusul să meargă la Jilava, să stea acolo câte trei săptămâni”, a continuat Adrian Mititelu.

„Din februarie 2021 am muncit. Le serveam deținuților masa. Eram ospătar, chiar dacă ei îi ziceau bucătar. Venea mâncarea de la bucătărie și noi o duceam la ușă și serveam. Trei luni de zile le-am câștigat prin muncă.

Slăbisem înainte, dar acolo făceam în fiecare zi câte două ore de sport”, a mai spus patronul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT