Sport

Adrian Mititelu, amintiri din perioada petrecută în închisoare: ”Eram ospătar. Le puneam deținuților în farfurie”

Adrian Mititelu are o mulțime de amintiri din perioada petrecută în închisoare și a dezvăluit faptul că la început a fost extrem de afectat de condamnarea primită.
10.08.2022 | 10:46
Adrian Mititelu amintiri din perioada petrecuta in inchisoare Eram ospatar Le puneam detinutilor in farfurie
Adrian Mititelu are o mulțime de amintiri din perioada petrecută în închisoare și a dezvăluit faptul că la început a fost extrem de afectat de condamnarea primită. Sursă foto: Facebook Adrian Mititelu (Oficial)
ADVERTISEMENT

Patronul clubului FC U Craiova a fost eliberat din arest după ce a ispășit un an și șapte luni din pedeapsa de trei ani, pe care a primit-o pe 5 noiembrie 2020.

Aminitirile lui Adrian Mititelu din închisoare

La o lună după eliberarea sa din închisoare, Adrian Mititelu a vorbit pentru prima dată despre acea perioadă și și-a amintit faptul că la început i-a fost foarte greu să suporte glumele făcute de ceilalți deținuți.

ADVERTISEMENT

”În Craiova, în penitenciarul de maximă siguranță, e foarte greu. Mai ales pentru mine, care nici nu știam cum arată un arest. Părea un vis. Era pandemie când am fost încarcerat. În prima noapte am fost dus pe o secție de maximă siguranță, unde sunt încarcerați cei care comit fapte grave, omor.

Am stat în camere mici, timp de 15 zile. A fost cumplit. Am stat într-o celulă de 3×3. Toți de acolo țipau, urlau. Unii râdeau, alții mă încurajau, unii mă înjurau. Făceau glume ‘Gata, te-a băgat Olguța la închisoare’. A fost complet”, a declarat Mititelu, pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Patronul FC U Craiova s-a gândit să scrie o carte

Patronul FC U Craiova a dezvăluit că în închisoare a fost un fel de ospătar, servindu-le mâncarea deținuților, și în perioada cât a fost încarcerat i-a venit ideea de a scrie o carte cu tot ce a trăit în fotbal.

”Eu tot credeam că se întâmplă ceva și nu rămâne sentința. Toți avocații erau optimiști. După câteva luni m-am obișnuit și am luat-o ca atare. Îmi era teamă că echipa nu rezistă. Nici pentru Adiță nu a fost ușor, avea 23 de ani și jumătate.

ADVERTISEMENT

M-am gândit să scriu o carte. Dar nu pentru a beneficia de o reducere a pedepsei cu 20 de zile. Am multe de scris. M-am gândit la un titlu ’50 de ani în fotbal’. În detenție, inițial serveam mâncarea. Eram ospătar. Primeam mâncarea de la bucătărie și le-o puneam deținuților în farfurie”, a povestit Mititelu.

Mititelu, acuze pe bandă rulantă

La scurt timp după eliberarea din închisoare, Adrian Mititelu a început un adevărat ”război” cu mai mulți oameeni din fotbal. I-a atacat pe rivalii Mihai Rotaru și Gigi Becali, s-a luat de Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile TV în SuperLiga, și a criticat vehement conducerea FRF.

ADVERTISEMENT

După înfrângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova, Mititelu a pus tunurile pe arbitrul Istvan Kovacs, care a acordat un penalty dubios pentru echipa patronată de Rotaru. În stilul caracteristic, Mititelu a făcut acuzații grave, pe care nu le-a putut proba însă, susținând că ”centralul” a fost atenționat din camera VAR că Yassine Bahassa nu a comis henț, însă a ignorat complet această informație.

ADVERTISEMENT