Fotbal intern

Adrian Mititelu, anunț de ultimă oră despre noul stadion al FC U Craiova! Au început lucrările. VIDEO

15.06.2019 | 16:24
Adrian Mititelu anunt de ultima ora despre noul stadion al FC U Craiova Au inceput lucrarile VIDEO

Finanțatorul Adrian Mititelu a făcut un anunț de ultimă oră pe rețelele de socializare cu privire la noul stadion al echipei FC U Craiova, care va încerca în sezonul viitor promovarea în Liga 2. În stagiunea recent încheiată, oltenii au ratat urcarea în divizia secundă a fotbalului românesc, încheind campionatul din Seria a treia pe locul secund, la 12 puncte în urma formației Turris Oltul Turnu Măgurele.

Adrian Mititelu, anunț de ultimă oră despre noul stadion al FC U Craiova

FC U Craiova nu se dă bătută și va încerca din nou în sezonul următor promovarea în Liga 2, iar cu puțin timp în urmă finanțatorul Adrian Mititelu le-a oferit fanilor un anunț de ultimă oră cu privire la noul stadion al echipei. Omul de afaceri a pus un videoclip pe pagina sa de Facebook în care prezintă un teren arat și a scris: ”Au început lucrările premergătoare pentru NOUA CASĂ a ȘTIINȚEI! În cca 2-3 săptămâni voi prezenta proiectul!”

Au început lucrările premergatoare pentru NOUA CASA a STIINTEI! In cca 2-3 săptămâni voi prezenta proiectul!

Gepostet von Adrian Mititelu am Samstag, 15. Juni 2019

În urmă cu câteva zile, Adrian Mititelu a primit o veste mai puțin îmbucurătoare, instanța hotărând că omul de afaceri a pierdut definitiv procesul cu Federația Română de Fotbal pentru suma de 300 de milioane de euro, cerută ca despăgubire pentru dezafilierea a FC U Craiova în 2011. FRF era condusă atunci de Mircea Sandu, care s-a aflat şi acum în sală, la sentinţa finală.

Adrian Mititelu pe terenul unde se va construi noul stadion al echipei FC U Craiova (sursă foto: Facebook Adrian Mititelu)

FC U Craiova nu are dreptul să joace pe stadionul Ion Oblemenco

Pentru sezonul ce urmează, Adrian Mititelu a stabilit deja obiectivul: promovarea în Liga 2. Pentru îndeplinirea acestui vis, el l-a adus pe banca tehnică pe fostul mijlocaș Eugen Trică, care a pregătit în stagiunea precedentă pe Sportul Snagov, echipă care s-a bătut pentru accederea în Liga 1 Betano până în ultimele etape. Trică a mai fost principal la Juventus Bucureşti, CFR Cluj, UTA Arad și Metalul Reşiţa şi secund la Poli Iaşi şi Al Ittihad.

La sfârșitul lunii februarie, Consiliul Local a decis că FC U Craiova nu are dreptul să folosească stadionul Ion Oblemenco, arenă pe care evoluează echipa din Liga 1 Betano, U Craiova. Președintele clubului din Liga 3, Marcel Pușcaș, a atacat în termeni duri decizia oficialităților, considerînd că și suporterii formației FC U Craiova au contribuit la construirea noului Ion Oblemenco prin faptul că și-a plătit taxele.