Fotbal intern

Adrian Mititelu anunță probleme pentru Craiova lui Pițurcă după ultima decizie FIFA: „Îi vom da în judecată pentru că ne-au furat tot”

17.12.2019 | 19:21
Adrian Mititelu anunta probleme pentru Craiova lui Piturca dupa ultima decizie FIFA Ii vom da in judecata pentru ca neau furat tot
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu anunță probleme pentru echipa Craiovei din prima ligă după ce FIFA l-a obligat să plătească restanțele salariale ale lui Josh Mitchell, decizie ce ar dovedi că FC U Craiova 1948 este continuatoarea formației care a evoluat fotbalul românesc până în 2011. Adrian Mititelu declară că va da în judecată echipa antrenată de Victor Pițurcă pentru prejudicii.

Adrian Mititelu dă în judecată Craiova lui Victor Pițurcă

Adrian Mititelu susține că va începe un demers la Federația Română de Fotbal pentru a obliga formația Craiovei din prima ligă să își schimbe denumirea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, patronul de la FC U susține că va da clubul lui Mihai Rotaru în judecată pentru prejudicii, iar obiectivul formației sale este să ajungă în primul eșalon până în 2022.

Decizia luată de FIFA este ireversibilă, tot procesul a durat doi ani de zile. A fost ceva foarte amănunțit, dar în final am reușit ce ne-am propus. Urmează să facem cerere către Federația Română de Fotbal pentru ca echipa din Liga 1 să-și schimbe denumirea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, îi vom da în judecată pe cei din prima ligă pentru că ne-au furat absolut totul, inclusiv suporterii. Vor avea de plătit sume foarte mari de bani. Nici nu am emoții în privința asta, vom câștiga cu siguranță procesul.

În cazul în care FRF ne respinge apelul, vom merge la TAS, deci n-au cum să scape. Ne vom lupta să promovăm în Liga 1 și sper ca până în 2022 să fim acolo”, a declarat Adrian Mititelu, conform Eurosport.

ADVERTISEMENT

Decizia FIFA

Declarațiile lui Adrian Mititelu vin după ce FIFA a decis recent că FC U Craiova 1948, echipă ce evoluează în Liga 3, este obligată să plătească restanțele salariale ale fotbalistului australian Josh Mitchell, care a evoluat în Bănie între 2006 și 2009.

Mititelu susține că hotărârea forului internațional atestă că echipa sa este continuatoarea Craiovei care a evoluat până în 2011 în primele ligi din România.

ADVERTISEMENT