Fotbal intern

Adrian Mititelu anunță schimbări majore la FC U Craiova! Marcel Pușcaș și Nicolo Napoli, out!? “Să dea explicații!”

17.03.2019 | 18:39
Adrian Mititelu anunta schimbari majore la FC U Craiova Marcel Puscas si Nicolo Napoli out Sa dea explicatii

FC U Craiova 1948 a remizat cu Pucioasa, scor 2-2, și a rămas pe locul 3 în Seria 3, la 8 puncte în spatele celor de la Turris Oltul Turnu Măgurele, iar Adrian Mititelu a anunțat schimbări majore la echipa care evoluează în Liga a 3-a, iar Nicolo Napoli și Marcel Pușcaș sunt vizați.

Adrian Mititelu anunță schimbări majore la FC U Craiova

„Indiferent de rezultate, clubul merge înainte. Obiectivul asumat și declarat pentru acest sezon este promovarea în Liga 2. Clubul a asigurat în acest sezon condiții net superioare celorlalte competitoare, dar cu toate acestea rezultatele și jocul s-au lăsat așteptate. În acest moment, echipa s-a îndepărtat mult de locul 1 și, pe lângă pierderea unor puncte vitale, jocul echipei suferă în mod evident. Mai mult, atmosfera din cadrul echipei este una deteriorată grav, incompatibilă cu performanța.

Responsabili pentru acesta stare sunt președintele Pușcaș și antrenorul Napoli, ambii urmând să dea explicații pentru aceasta stare. Mâine urmează să se facă o analiză a tuturor aspectelor, este mesajul postat de Adrian Mititelu pe pagina sa de Facebook.

Adrian Mititelu, patronul formației FC U Craiova

Adrian Mititelu își face stadion în Craiova

Mai mult, Adrian Mititelu are planuri mari cu echipa din Liga a 3-a. Deși oltenii au șanse mici să promoveze în Liga a 2-a și au primit interzis din partea Primăriei să joace pe stadionul “Ion Oblemenco”, patronul lui FC U Craiova 1948 a anunțat că vrea să își facă propria arenă care să aibă 10.000 de locuri, în zona Balta Craoivița.

„Am ca prioritate începerea lucrărilor pentru construirea unei baze de antrenament, dar și antamarea discuțiilor în vederea construirii unei arene de 10 mii de locuri, în zona Balta Craiovița. Despre aceste investiții sper să am vești bune după ziua de marți, când se pronunță Instanta în procesul legat de PUZ (n.r. Planul Urbanistic Zonal)”, a anunțat Mititelu pe Facebook.