Sport

Adrian Mititelu, apel disperat către Peluza Sud: ”Vă rog mult, încetați cu aceste atacuri murdare”

Adrian Mititelu îi imploră pe fanii lui FCU Craiova să nu mai protesteze și să susțină în continuare echipa, care a ajuns în zona retrogradării și a rămas fără antrenor
01.03.2024 | 23:50
Adrian Mititelu apel disperat catre Peluza Sud Va rog mult incetati cu aceste atacuri murdare
Adrian Mititelu îi imploră pe fanii lui FCU Craiova să nu mai protesteze și să susțină în continuare echipa FOTO: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a făcut un apel disperat către fani să susțină în continuare echipa, care a ajuns în zona retrogradării, după ce a câștigat doar patru puncte în cele șapte etape din SuperLiga disputate în 2024. Patronul lui FCU Craiova l-a demis pe antrenorul italian Giovanni Costantino, după 1-1 cu Poli Iași, în Bănie, și a vrut să-l readucă pe Marius Croitoru, dar mutarea a picat.

Adrian Mititelu a făcut un apel disperat către Peluza Sud

”Echipa este într-un moment mai dificil. Nu l-am mai trăit de foarte mult timp, suntem într-o cădere totală, o perioadă în care avem nevoie de mult sprijin din partea celor care susțin că ne iubesc. Avem nevoie de îngăduință, de încredere și de încurajări. Nu este foarte ușor să depășim momentul”, a transmis Adrian Mititelu, prin intermediul unui interviu acordat pentru Ediție.ro.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCU Craiova încearcă să-i convingă pe ultrașii din Peluza Sud să renunțe la proteste. ”Suporterii să nu facă jocul dușmanilor noștri care ne doresc răul și care abia așteaptă să coborâm pe tobogan și să murim! Cum am mai murit în 2011, 2013. Îi rog să nu facă greșeala pe care au făcut-o în 2011, la momentul cu Victor Pițurcă. Au trecut în tabăra lui și au pus presiune pe mine și din naivitate au crezut că alții le vor binele și au părăsit echipa la greu.

La fel și în 2013, cu mercenari, cu nu știu ce. Am mai fost acum câteva luni, când Gogoșoasă a vrut să distrugă Peluza Sud. Fac prostii, după prostii. Fanii trebuie să înțeleagă că echipa e foarte bine organizată”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu îi apără pe fotbaliști: ”Nu avem mercenari și trădători”

Adrian Mititelu își apără jucătorii, acuzați dur de ultrași după meciul cu Poli Iași, scor 1-1. ”Nu avem în echipă mercenari și trădători, avem jucători profesioniști! Toți luptă! Dar sunt anumite motive care au adus situația asta. Dacă noi suntem huiduiți la fiecare meci de acasă, lucrurile vor degenera! Dușmanii noștri asta așteaptă, să se aleagă praful. Vă rog mult, încetați cu aceste atacuri murdare și jigniri”.

Și dacă se întâmplă o tragedie și retrogradează echipa, care e problema? Promovăm înapoi! Nu dispare acest club!

ADVERTISEMENT

Suntem conștienți de dificultatea momentului, dar o să rezolvăm și problema asta. Și dacă se întâmplă o tragedie și retrogradează echipa, care e problema? Promovăm înapoi! Nu dispare acest club! Ăsta este drumul pe care l-am ales și pe care vom merge. Suporterii să ne urmeze dacă vor, să nu mai facă jocurile dușmanilor” – Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Adrian Mititelu: ”Au fost simple discuții cu Marius Croitoru”

Adrian Mititelu a explicat și incertitudinea care planează la nivelul băncii tehnice, confirmând negocierile cu Marius Croitoru:

”Nu putem lua decizii pripite cu antrenorii peste noapte. Trebuie să avem o garanție că luăm cea mai bună decizie. Vreau să vă spun că am avut discuții cu Marius Croitoru. Au fost simple discuții. 

ADVERTISEMENT

Cei mai mulți dintre antrenori se autoproun. Am văzut că se bagă în seamă și Marcel Iancu, Napoli. Subiectul este închis! Am spus-o, Nicolo Napoli a rămas amicul meu, dar e un capitol închis pentru totdeauna.

Îl rog frumos și pe domnul Marcel Iancu să termine cu dezinformările. Noi controlăm situația, aici nu e sat fără câini. Sper ca zilele următoare să găsim cea mai bună soluție. Decizia este foarte dificilă pentru mine”. 

ADVERTISEMENT