Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu are pregătit viitorul băncii tehnice la FC U Craiova: „Îmi place ca om, vom colabora la un moment dat” Video exclusiv

Adrian Mititelu a spus în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că are deja un înlocuitor pentru Nicolo Napoli la FC U Craiova.
23.02.2023 | 13:05
Adrian Mititelu are pregatit viitorul bancii tehnice la FC U Craiova Imi place ca om vom colabora la un moment dat Video exclusiv
Adrian Mititelu are deja înlocuitor pentru Nicolo Napoli la FC U Craiova. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a recunoscut în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este impresionat de Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, echipă care tocmai a fost învinsă de FC U Craiova, scor 2-1, deși ilfovenii au intrat la pauză în avantaj.

Adrian Mititelu are deja înlocuitor pentru Nicolo Napoli la FC U Craiova

Adrian Mititelu are deja un înlocuitor pentru Nicolo Napoli la FC U Craiova, recunoscând în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că este impresionat de Liviu Ciobotariu, pe care l-a avut pe listă să vină în Bănie în perioada în care Eugen Trică își făcea revenirea pentru a doua oară la echipă:

ADVERTISEMENT

„Este un băiat extraordinar, la un moment dat chiar am avut în plan să-l aducă pe Liviu, i-am și spus-o după meci că poate într-o zi vom colabora. Așa a fost o discuție amicală după terminarea meciului, nu că o să vină Ciobotariu, dar e vorba despre faptul că îl apreciez mult.

Mi se pare un om foarte cumpătat, în al doilea rând, când echipa lui pierde sau câștigă el e foarte echilibrat, e realist, adică am văzut când a fost corect în tur și au câștigat în fața noastră pe nedrept. El a ieșit și a spus că a câștigat în fața noastră cu noroc”.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Una e să joci la o echipă de cartier, cum e Voluntari, alta la o echipă cu pretenții”

Adrian Mititelu a continuat și a spus că nu știe dacă Liviu Ciobotariu s-ar potrivi stilului de joc de la FC U Craiova, făcând o comparație între echipa sa și FC Voluntari: „Plus că stilul lui de a juca, dar nu știu dacă la orice echipă merge stilul ăsta, noi avem un stil mai avansat, să mergem peste adversari.

Una e să joci la o echipă din asta de cartier, gen Voluntari, care are 15 suporteri, ăsta e adevărul, care n-are nicio presiune și care dacă rămâne în Liga 1 e ok și alta e la o echipă, care chiar dacă nu reușește, își dorește să facă performanțe, să joace fotbal. E o diferență”.

ADVERTISEMENT

„Eu am spus că poate într-o zi vom colabora, mie îmi place mult ca om, în primul rând. A fost atunci antrenor la Târgu-Mureș, când a fost la un pas să ia campionatul, i-am și ținut pumnii atunci să câștige, dar n-a fost să fie. 

Da, la un moment dat, acum un an jumate sau acum doi ani l-am avut pe listă. Cred că înainte să vină Trică a doua oară”, a mai spus Adrian Mititelu, în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT