Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu are încredere maximă înaintea meciului cu CFR Cluj pentru Conference League: “Dacă prindem o zi bună, pot fi 5 de Dan Petrescu pe bancă!”

Adrian Mititelu, într-o intervenție la FANATIK SUPERLIGA, s-a declarat convins că FCU Craiova are forța să bată pe CFR la Cluj și să obțină calificarea în Conference League.
29.05.2023 | 13:03
Adrian Mititelu are incredere maxima inaintea meciului cu CFR Cluj pentru Conference League Daca prindem o zi buna pot fi 5 de Dan Petrescu pe banca
FCU Craiova a făcut multe meciuri memorabile în acest sezon de SuperLiga. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

După ce a învins cu emoții pe FC Voluntari, la lovituri de departajare, FCU Craiova și-a obținut dreptul de a evolua în finala barajului pentru Conference League. Echipa lui Adrian Mititelu va juca la Cluj, împotriva celor de la CFR, într-o singură manșă. Învingătoarea prinde preliminariile europene.

Adrian Mititelu, încrezător înainte de CFR Cluj – FCU Craiova, barajul pentru preliminariile de Conference League: “Putem să batem pe oricine”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu s-a arătat încrezător în echipa sa înaintea duelului de la Cluj. Patronul FCU Craiova nu este interesat dacă Dan Petrescu va fi sau nu suspendat pentru circul provocat în ultima etapă de SuperLiga, ci doar de cum se vor prezenta jucătorii săi.

ADVERTISEMENT

“Preocuparea noastră nu este dacă e sau nu e Dan Petrescu pe bancă. Nu știu dacă era avantaj sau dezavantaj. Ei au bătut pe CSU o dată cu el la televizor la Craiova. Își cunoaște jucătorii foarte bine, sunt jucătorii care au avut multe bătălii grele, au câștigat multe meciuri capitale pentru ei.

Deci nu cred că mai contează dacă e pe bancă sau în tribună. Dacă noi jucăm fotbal, putem să batem pe oricine. Dacă prindem o seară bună pot fi 5 de Dan Petrescu pe bancă. Absența lui Burcă pare un avantaj, dar nu știm cine va evolua.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, evaluare sinceră înainte de CFR Cluj – FCU Craiova, finala pentru Conference League: “Ei au șanse 51 la sută, iar noi avem 49”

CFR pentru mine rămâne o echipă foarte puternică. Chiar dacă traversează momente mai dificile. Sunt fel și fel de vorbe și de zvonuri pe acolo. Dar să nu uităm că avem de-a face cu o echipă care a bătut multe echipe tari. Se vor mobiliza, se vor autodepăși și va fi o nucă tare.

Dar noi dacă prindem o seară bună putem să batem orice echipă din România. 51 la sută șanse are CFR, 49 la sută noi. Dar mergem la Cluj să învingem cea mai bună echipă din România ultimului deceniu”, a declarat Adrian Mititelu, patronul celor de la FCU Craiova, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Partida CFR Cluj – FCU Craiova, finala barajului pentru calificarea în preliminariile Conference League, a fost programată să se dispute joi, de la ora 20:30. Este o singură manșă, astfel că se va trece la două reprize de prelungiri și lovituri de departajare dacă scorul va fi egal după 90 de minute.

FCU Craiova a ajuns să joace finala pentru Conference League după o victorie dramatică împotriva lui FC Voluntari, la lovituri de departajare

FCU Craiova și-a asigurat locul în acest baraj din postura de câștigătoare a play-outului și după ce a trecut la baraj de FC Voluntari, pe “Ion Oblemenco”. A fost 3-0 pentru olteni, dar formația lui Liviu Ciobotariu a întors spectaculos. Pentru ca în cele din urmă ilfovenii să piardă la loviturile de departajare. CFR Cluj a terminat pe 3 în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS