Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, atac fără precedent la adresa Federației: „Mi-a spus mie o păsărică… Bodescu de la FRF o vrea pe Sepsi în play-off!”. Video Exclusiv

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul lui FC U Craiova 1948, dezlănțuit la adresa Federației Române de Fotbal înainte de verdictul meciului cu Sepsi.
01.03.2023 | 16:03
Adrian Mititelu atac fara precedent la adresa Federatiei Mia spus mie o pasarica Bodescu de la FRF o vrea pe Sepsi in playoff Video Exclusiv
4 puncte sunt între Sepsi și FC U Craiova 1948, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu continuă războiul împotriva FRF-ului, la FANATIK SUPERLIGA și aduce acuzații extrem de grave, conform cărora Sepsi Sfântu Gheorghe ar fi împinsă de la spate să ajungă în play-off.

Adrian Mititelu, acuzații grave la adresa lui Gabriel Bodescu, oficialul FRF: „E foarte preocupat de ascensiunea lui Sepsi!”

FANATIK SUPERLIGA a revenit cu prima emisiune moderată de Ioana Cosma, iar printre cei care au intervenit telefonic a fost și Adrian Mititelu. Acesta îi atacă dur pe cei de la FRF, care i-ar împinge de la spate pe covăsneni: „Eu n-am nicio vină și îmi dai să pierd cu 3-0 pentru că vrea domnul Bodescu să-i bage neapărat pe Sepsi în play-off. Asta mi-a spus mie o păsărică… el e foarte preocupat de ascensiunea lui Sepsi”.

ADVERTISEMENT

VIDEO MAI JOS: 

 

Mititelu dă ca exemplu incidentele petrecute în sezonul trecut în Ligue One, la meciul Lyon – Marseille: „În Franța ce s-a întâmplat cu Olympique Marseille? Dimitri Payet a fost lovit în cap cu o sticlă. Decizia a fost amendă și rejucarea meciului fără suporteri. Atenție, în condițiile în care gazdele au fost vinovate!”.

Adrian Mititelu, mesaj pentru Laszlo Dioszegi: „Să iasă public și să zică să jucăm săptâmâna viitoare”

Adrian Mititelu i-a transmis un mesaj lui Laszlo Dioszegi, după ce a spus că nu acceptă rejucarea partidei: „Ca să nu mai aibă remușcări și mustrări de conștiință domnul Dioszegi, să iasă public și să zică să jucăm săptămâna viitoare meciul, domne! Să fie toată lumea fericită.

ADVERTISEMENT

Contează foarte mult dacă mâine la ședință, și o să fiu și prezent acolo la Ligă, vine și dumnealui sau altcineva din partea clubului: ‘Domne, suntem de acord să jucăm meciul!’. Ei joacă luni, deci putem să jucăm joi și toată lumea e fericită și mulțumită.

Cine e mai bun să meargă în play-off! Numai are rost să speculăm niște aberații și niște chestiuni care n-au nicio legătură cu realitatea. Cum vrea domnul Dioszegi! Și din minutul 70 jucăm! Îi trimitem pe Sepsi în play-off pentru o chestiune care va fi premieră mondială. Asta e mai grav, decât să se joace fără spectatori”, a surprins Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu e convins că își va face dreptate: „Nu există o prevedere UEFA să se poată întrerupe meciul pentru xenofobie”

Patronul lui FC U Craiova 1948 consideră că nicio partidă nu poate fi oprită definitiv, decât pentru scandări rasiste: „Nu se poate pentru că nici la Uniunea Europeană nu există o prevedere UEFA să se poată întrerupe meciul pentru xenofobie, numai pentru rasism! Întreruperea unui meci nu o sancțiune, este o situație de forță majoră, când jucătorii nu mai pot să joace pe teren, nu mai pot să se concentreze. 

Pe lângă faptul că nu au fost scandări rasiste, arbitrul trebuia să-i întrebe pe căpitanii de echipă: ‘Băi, băieți, mai puteți să continuați jocul? Vă afectează?’. Pentru că se putea lua alte măsuri împotriva suporterilor care au scandat și chiar mai dure”.

ADVERTISEMENT

Ba, mai mult, Mititelu spune că și cei de la Sepsi au fost de acord să continue meciul: „Cum să întrerupi un meci când nu se impunea?! Nu era o stare în care vreun jucător să reclame că nu poate să se concentreze, din contră! Căpitanul de echipă de la Sepsi și antrenorul au spus că ei putea să continue, că ei sunt obișnuiți și nu au nicio problemă”.

Astfel, consideră că cea mai corectă decizie ar fi ca partida să se reia din momentul în care a fost oprită: „Arbitrul a făcut o greșeală flagrantă și ne-a adus pe noi în pragul unei situații care singura modalitate de a se stinge și a închide decent e de a merge să se rejoace din minutul 26”.

Adrian Mititelu îl acuză pe centralul Andrei Chivulete că nu a respectat regulamentul

Adrian Mititelu e convis că arbitrul Andrei Chivulete a luat o decizie eronată: „Regulamentul spune așa: arbitrul este obligat să consulte căpitanii de echipă să-i întrebe, dar atenție, pentru rasism! Pentru xenofobie nu este prevăzută întreruperea meciului”.

În privința galeriei de la Peluza Sud Craiova, Adrian Mititelu e neputincios: „Mă puneți pe mine să educ poporul român? Eu am pârghiile necesare, prerogative ca să îi învăț pe oameni să se comporte? Ce să fac eu acum, un singur patron de club? Sunt partide politice în Parlamentul României care instigă la lucrurile astea, sunt legitime și nimeni nu le face nimic”. 

Veste bună începând din această săptămână! Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă aduce în casă exclusivitățile din fotbalul românesc, este în fiecare zi de luni până vineri, începând de la ora 10:30. Se poate viziona LIVE pe FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT