Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, atac la Eugen Neagoe: “Dacă îl angajam, juca la noi! Dacă se duce la CSU, zice că a jucat la ei!”. Video exclusiv

Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova 1948, l-a atacat pe Eugen Neagoe, care se află în tratative finale pentru a o prelua pe Universitatea Craiova.
24.12.2022 | 14:12
Adrian Mititelu atac la Eugen Neagoe Daca il angajam juca la noi Daca se duce la CSU zice ca a jucat la ei Video exclusiv
Adrian Mititelu a trimis săgeți către Eugen Neagoe, înainte să fie numit antrenor pe banca Universității Craiova. Sursă foto: Colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se află în căutare de antrenor după despărțirea de Mirel Rădoi, iar în tratative finale cu formația din Bănie se află Eugen Neagoe care își negociază rezilierea contractului cu ”U” Cluj, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Adrian Mititelu l-a atacat pe Eugen Neagoe la FANATIK SUPERLIGA și a mărturisit că tehnicianul este duplicitar.

Adrian Mititelu, atac la Eugen Neagoe, care este aproape să o preia pe Universitatea Craiova: „Dacă îl angajam, juca la noi! Dacă se duce la CSU, zice că a jucat la ei!”

Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibilitatea unui duel în play-out între FC U Craiova 1948 și rivala din oraș Universitatea Craiova. Finanțatorul lui FC U Craiova l-a atacat pe Eugen Neagoe și a mărturisit că tehnicianul își schimbă preferințele în funcție de echipa de la care primește ofertă.

ADVERTISEMENT

Nu cred. Să fim serioși. Au echipă bună și deja au puncte (n.r. Universitatea Craiova). Anul ăsta au câștigat vreo 15 puncte și cu noroc. Am făcut eu calculul. 13-14 puncte cu noroc. Vă spun că nu are cine să le ia lor fața. Sunt ca și în play-off. Eu zic că își vor reveni pentru că tot acolo, la locul 3-4, vor fi fără probleme. 

Am văzut că Eugen Neagoe a zis că se întoarce, că a jucat la ei, că a făcut… La niște prieteni de ai mei spunea că a jucat la noi. Acum văd că a jucat la CSU. A jucat la primii la care se duce. Dacă îl angajam la noi spunea că a jucat la noi. Dacă se duce la CSU spune că a jucat la ei”, a declarat Adrian Mititelu în exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mititelu, dezvăluiri despre Eugen Neagoe la Fanatik SuperLiga: „Și-a dorit foarte mult să vină la noi în perioada asta”

Adrian Mititelu a menționat că echipa la care a evoluat Eugen Neagoe ca jucător este succesoarea formației pe care o patronează. Patronul echipei din Bănie a dezvăluit că „Geană” și-a dorit să o antreneze pe FC U Craiova 1948, însă „nu a fost să fie”.

„Echipa pe care o conduc acum este din punct de vedere sportiv, succesoarea echipei la care a jucat Neagoe, la care noi doi (n.r. Alin Buzărin) mergeam în tribune. Tu mai puțin, eu mai mult. 

ADVERTISEMENT

Nu m-a iritat (n.r. declarația lui Eugen Neagoe). E hazlie, pentru că noi avem niște prieteni comuni și el și-a dorit foarte mult să vină la noi în perioada asta. Mă rog, a fost o chestiune…

La un moment dat am vrut să-l pun, dar nu a fost să fie. Și el, cel puțin din ce a transmis, acestor prieteni ai mei că el e cu noi și noi suntem, noi dregem. Acum, când am văzut că de fapt este cu… mă rog”, a mai spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, săgeți către Universitatea Craiova: „Au venit să inducă lumea în eroare”

Adrian Mititelu a vorbit și despre disputa dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova în ceea ce privește istoria cluburilor. Patronul echipei lui Nicolo Napoli nu neagă că există două echipe în orașul oltean, însă critică atitudinea alb-albaștrilor.

„Mai există vreun loc în lumea asta, mai există vreun exemplu în care o echipă să fie dezafiliată cu japca și să pună alta în locul ei și să vină cu minciuni? Sunt două echipe, e corect. Ei au venit și au spus că din 91′ până în 2011 nu a existat Universitatea Craiova.

Asta au susținut ei că, de fapt, a fost un fals. Pe mine asta m-a enervat că au venit să inducă lumea în eroare. Oricum, ușor, ușor le iau suporterii înapoi. Nicio problemă. Într-un an, doi, gata, sunt luați”, a mărturisit Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT