Sport

Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru: „Răbdarea la Craiova e greu de menținut! Dezamăgirea e mare”

Adrian Mititelu i-a dat un prim avertisment lui Marius Croitoru, spunând că la Craiova răbdarea este greu de menținut.
17.09.2022 | 00:35
Adrian Mititelu avertisment pentru Marius Croitoru Rabdarea la Craiova e greu de mentinut Dezamagirea e mare
Adrian Mititelu, mesaj în miez de noapte după remiza albă cu Dinamo București. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor este mulțumit de jocul echipei, însă acesta își dorește rezultate bune și clasarea pe un loc de play-off, dar a spus că încă îi mai dă credit antrenorului echipei.

Adrian Mititelu, avertisment pentru Marius Croitoru

Adrian Mititelu a fost nervos după înfrângerea suferită de FC U Craiova în duelul cu FC Voluntari, scor 0-1, acordându-i un prim avertisment lui Marius Croitoru:

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte nefericit, trist și supărat. Nu ne mai ajută cu nimic supărarea, trebuie să mergem înainte. Avem un obiectiv de îndeplinit, trebuie să ajungem acolo, dar dezamăgirea e mare.

Eu, deocamdată, sunt alături de Marius Croitoru și îi acord răbdare, dar să știți că și răbdarea asta la Craiova e foarte greu de menținut, pentru că frustrarea e uriașă și nu cred că am putea să acceptăm ușor ratarea calificării în primele șase echipe din campionat”.

ADVERTISEMENT

„Eu am vreo 18 de când aștept, cred că nu e un om mai răbdător ca mine în fotbalul de la noi. Contează și rezultatele, nu îi reproșez nimic lui Marius. Noi avem un obiectiv care trebuie realizat, momentan suntem în afara obiectivului, dar avem nevoie de puncte. Jocul ne dă speranțe.

Eu nu cred că plecarea lui Compagno face ca obiectivul nostru să fie în pericol. Avem un lot de primele șase echipe, avem și un antrenor foarte bun, avem stadion, fani și buget. Avem tot ce ne trebuie pentru a prinde primele șase echipe din Liga 1”, a mai spus Adrian Mititelu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Bauza e cel mai bun din România! Discuția cu FCSB e exclusă”

Adrian Mititelu a continuat și a vorbit despre Juan Bauza, pe care îl consideră drept cel mai bun fotbalist din România și a exclus orice tentativă de negociere cu FCSB, mai ales că de mijlocașul argentinian s-ar fi interesat și unele cluburi din străinătate:

„Avem un sistem de joc, iar Bauza poate crea un alt golgheter. Bauza nu va pleca niciodată la FCSB, e un fotbalist dorit de echipe din afară care pot da mai mulți bani decât FCSB.

ADVERTISEMENT

Bauza pleacă de la noi cel mai devreme în vara anului viitor. Domnul Becali nu are un fotbalist în lotul lui de valoarea lui Bauza”.

„Chiar dacă azi nu a jucat grozav, să nu uităm că el vine după o accidentare, aveți răbdare ca să vă convingeți că e cel mai bun din România.

Discuția cu FCSB e exclusă. Nici pe 2 milioane nu l-aș da și nici dacă ar veni să-l ia de la Craiova cu alai. El nu se va transfera la FCSB, pentru că are o cotă de piață mult mai mare.

Va fi un transfer important pentru fotbalul românesc dacă e sănătos”, a mai spus patronul lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT