Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu dă de pământ cu Istvan Kovacs după ce FC U Craiova a ratat Europa: “E arbitru bun, dar are instict de ucigaș plătit!”. Video exclusiv

Adrian Mititelu continuă tirul la adresa lui Istvan Kovacs după CFR Cluj - FC U Craiova 1-0. Patronul oltenilor susţine că arbitrul din Carei are instinct de ucigaş plătit.
02.06.2023 | 12:26
Adrian Mititelu da de pamant cu Istvan Kovacs dupa ce FC U Craiova a ratat Europa E arbitru bun dar are instict de ucigas platit Video exclusiv
Adrian Mititelu îl face praf pe Istvan Kovacs după ce FCU Craiova 1948 a ratat Europa E arbitru bun, dar are instict de ucigaș plătit!. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va juca în Conference League după ce a câştigat cu 1-0 meciul cu FC U Craiova. Confruntarea a fost umbrită de erorile de arbitraj ale lui Istvan Kovacs, contestate vehement de oaspeţi la finalul meciului.

Adrian Mititelu dă de pământ cu Istvan Kovacs după ce FC U Craiova a ratat Europa: “La faza aceea, şi-a arătat ferocitatea şi gândurile”

Adrian Mititelu a declarat la FANATIK SUPERLIGA că Istvan Kovacs a avut misiunea de a rezolva meciul pentru gazde şi îi acuză pe cei de la CFR Cluj că l-au angajat pe Cristi Balaj doar ca să se ocupe de aceste lucruri legate de arbitraj:

ADVERTISEMENT

“Este vorba de un ansamblu general de arbitraj. Acea fază (n.r. eliminarea lui Bauza) este doar bomboana de pe colivă, care s-a văzut cel mai mult. La faza aceea, şi-a arătat ferocitatea şi gândurile.

Mortul de la groapă nu mai poate fi întors. Nu am făcut acele declaraţii ca să fac doar vâlvă, am anticipat. Delegarea a fost de rea-credinţă. A fost o lucrătură mare. Au fost două persoane importante: centralul să fie un executant de marcă şi cel de la VAR, care este un executant al lui Bodescu.

ADVERTISEMENT

“Balaj a asigurat… De ce a fost adus el la CFR Cluj? E vreun mare manager?”

N-am văzut în viaţa mea, în 20 de ani de când conduc un club de fotbal, atâtea reproşuri de la un grup de jucători. Străinii erau sideraţi. Să vezi 20 de oameni că sunt revoltaţi în halul ăsta. Sunt stupefiaţi de ce au putut să vadă.

Aroganţa lui şi mereu i-a ameninţat pe al nostru. Balaj a asigurat… De ce a fost adus el la CFR Cluj? E vreun mare manager? Nu, pentru această lume pe care nu o cunoaşte. 

ADVERTISEMENT

A ajuns Bodescu ăsta… e un şef al DNA-ului fotbalistic. În momentele decisive ei fac diferenţa. Noi avem arbitrii foarte buni, dar sistemul este criminal. În sezonul 2007-2008 noi jucam în acelaşi timp cu meciul U Cluj – Steaua, cazul Valiza.

“Are instinct de ucigaş plătit. Este un arbitru bun, dar când trebuie să ucidă, o face”

Pe Extensiv a venit Ceahlăul, care avea nevoie de un punct să rămână sus. A fost Istvan Kovacs la centru. Lumea nu a luat în seamă spusele mele. A dat 11 minute de prelungiri, am condus cu 3-2 şi pe final am văzut cât de feroce e copilul ăsta.

ADVERTISEMENT

A dat totul ca Ceahlăul să se salveze. Are instinct de ucigaş plătit. Este un arbitru bun, dar când trebuie să ucidă, o face”, a spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT