Fotbal intern

Adrian Mititelu dă o triplă lovitură după ce FC U Craiova 1948 s-a calificat în barajul pentru cupele europene

Adrian Mititelu a dat trei lovituri după ce FC U Craiova 1948 s-a calificat în barajul pentru cupele europene. Finanțatorul a prelungit contractele unor jucător importanți.
15.05.2023 | 17:28
Adrian Mititelu da o tripla lovitura dupa ce FC U Craiova 1948 sa calificat in barajul pentru cupele europene
Adrian Mititelu dă o triplă lovitură după ce FC U Craiova 1948 s-a calificat în barajul pentru cupele europene. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se pregătește de barajul pentru cupele europene în fața celor de la FC Voluntari, iar oltenii au speranțe că vor fi în preliminariile Conference League. Adrian Mititelu a dat trei lovituri înaintea confruntării decisive și le-a prelungit contractele lui Lorenzo Paramatti, Matheus Mascarenhas și Giovanni Piccolomo.

Adrian Mititelu, lovituri importante după ce FC U Craiova 1948 s-a calificat în barajul pentru cupele europene! Ce contracte le-a pregătit jucătărilor

Oltenii și-au rezolvat prezența în barajul pentru cupele europene cu două etape înaintea de finalul din play-out. Chiar și calificați, elevii nu Nicolo Napoli nu au predat armele și au obținut o nouă victorie pe stadionul „Ion Oblemenco” cu FC Argeș, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

Înaintea meciului decisiv cu FC Voluntari din barajul pentru cupele europene, Adrian Mititelu a prelungit contractele a trei jucători importanți pentru Nicolo Napoli. Lorenzo Paramatti, Matheus Mascarenhas și Giovanni Piccolomo vor rămâne la FC U Craiova 1948.

Înțelegerile jucătorilor cu FC U Craiova 1948 expirau în această vară, însă Adrian Mititelu a fost convins de prestațiile jucătorilor din partea a doua a campionatului. În afară de Lorenzo Paramatti, ceilalți doi jucători străini de la gruparea din Bănie au venit în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Lorenzo Paramatii a semnat un contract până la sfârșitul sezonului 2023-2024 cu FC U Craiova 1948. În schimb, Matheus Mascarenhas și Giovanni Piccolomo vor fi la gruparea lui Adrian Mititelu pentru următoarele două sezoane din SuperLiga.

„Lorenzo Paramatti și formația noastră au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului pentru încă un sezon. Matheus Mascarenhas și clubul nostru au ajuns la un acord privind o nouă înțelegere, valabilă pentru următoarele două sezoane.

ADVERTISEMENT

Venit în această iarnă, la fel ca Matheus, Giovanni Piccolomo și-a prelungit contractul cu Știința pentru următoarele două stagiuni, până la finalul sezonului 2024/25”, se arată în postarea celor de la FC U Craiova 1948 de pe pagina oficială de Facebook.

Mircea Bornescu, despre șansele lui FC U Craiova 1948 la Conference League: „Au toate premisele de a se califica”

Adrian Mititelu este aproape de prima calificare în cupele europene cu FC U Craiova 1948, iar Mircea Bornescu le ține pumnii oltenilor. Fostul jucător al oltenilor este de părere că gruparea din Bănie ar putea să învingă o echipă din play-off în meciul decisiv.

ADVERTISEMENT

„Pot să spun că au arătat bine o perioadă de timp, mai ales după venirea lui Nicolo. La meciul cu FC Hermannstadt au făcut o partidă foarte bună defensiv, însă mă așteptam la un joc mai ofensiv. Din câte știu mai au un baraj de dat, dar este o echipă foarte bună, cu jucători tehnici și foarte buni.

Nu ar fi o surpriză dacă ar câștiga meciul de baraj, de ce nu? Important este să ai pretenții, important este ca jucătorii să fie liniștiți și concentrați pe ce au de făcut. Normal că o calificarea în preliminarii ar însemna foarte mult, în ultima perioadă au fost tot felul de discuții și au nevoie de calificarea, imagine și o performanță.

Un pic de performanță ar aduce liniște și stabilitate la club. Au jucători foarte buni, însă nu este îndeajuns pentru că trebuie să fie și un grup, nu am văzut că ar fi probleme în momentul de față. Au toate premisele de a se califica în Conference League”, spunea Mircea Bornescu.

ADVERTISEMENT