Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu, declarații tari după derby-ul CFR Cluj – FCSB 0-1. „E un semn! Merită să ia titlul!” Video exclusiv

Adrian Mititelu a oferit declarații savuroase după derby-ul câștigat de FCSB cu 1-0 în fața liderului CFR Cluj în etapa 24 din SuperLiga.
06.02.2023 | 18:46
Adrian Mititelu declaratii tari dupa derbyul CFR Cluj  FCSB 01 E un semn Merita sa ia titlul Video exclusiv
Adrian Mititelu a avut o serie de declarații savuroase după ce FCSB a câștigat meciul cu CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat derby-ul etapei cu numărul 24 din SuperLiga, scor 1-0 în Gruia, iar după ce Nicolae Dică a răspuns cu un singur cuvânt când a venit vorba despre șansele FCSB-ului la titlu, Adrian Mititelu este convins că victoria roș-albaștrilor cu ardelenii este un semn. Patronul lui FC U Craiova 1948 a declarat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că FCSB are cel mai bun lot din fotbalul românesc.

Adrian Mititelu, declarații după victoria FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj: „E un semn foarte important”

Victoria FCSB-ului împotriva celor de la CFR Cluj nu l-a surprins pe Adrian Mititelu. Patronul lui FC U Craiova 1948, protagonist în scandalul momentului din fotbalul românesc, este convins că în acest sezon roș-albaștrii pot da lovitura și să câștige titlul.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt surprins de victoria FCSB-ului. E o echipă foarte bună. Susțin în continuare că are cel mai bun lot din România. CFR-ul rămâne totuși cea mai puternică echipă din România și chiar dacă a pierdut aseară în continuare văd CFR favorită la câștigarea campionatului. 

Dar e un semn foarte important că FCSB ar putea sparge gheața. Dacă FCSB i-a învins pe CFR acasă e un semn că ar putea fi o schimbare de paradigmă anul acesta.

ADVERTISEMENT

Încă o dată CFR rămâne principala candidată, dar acum cred că există șanse foarte mari ca FCSB-ului să-i iasă până la urmă anul ăsta. A avut mai mulți ani în care nu i-a ieșit. S-a înecat ca… la mal”, a declarat Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Adrian Mititelu, savuros după succesul FCSB-ului contra liderului CFR Cluj: „Gigi Becali merită să fie campion”

Adrian Mititelu consideră că este o foarte mare diferență între a antrena echipa și a impune anumite schimbări. Patronul oltenilor a dezvăluit că practica scoasă în evidență de Gigi Becali, ca patronul să intervină la echipa de fotbal, datează din urmă cu aproximativ 80 de ani.

ADVERTISEMENT

(n.r. Gigi Becali înnebunește dacă va ieși campion cu FCSB ca antrenor) „Păi de ce să înnebunească? Să fim serioși, cu toate greșelile lui și cu toate ieșirile lui, uneori necontrolate, merită să fie campion pentru că a avut o echipă foarte bună în ultimii ani. Nu faceți o confuzie. Între a antrena echipa și a impune mai mulți jucători. E diferență mare

Nu este antrenor. Antrenor e ăla care stă cu ei la antrenament. Asta este o practică veche. Eu am găsit un ziar în arhivele vechi ale Craiovei. La noi a fost un mare patron de fotbal se numea Puiu Pleșa, un moșier și un industriaș, un om foarte bogat care a reușit să facă o echipă puternică la Craiova după ce a făcut fuziune între două echipe de cartier.

ADVERTISEMENT

A fost campioană, însă nu a fost declarată pentru că ultimele două etape nu s-au jucat, dar chiar dacă se jucau era campioană. Deși îl lăuda presa vremii și microbiștii, unii dintre ei îi reproșau că se bagă peste antrenor și face echipa. În 1942, 1943. Asta e o practică veche”, a mai spus Adrian Mititelu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok.

ADVERTISEMENT