News

Adrian Mititelu i-a propus lui Mircea Rednic salariu mai mare la FCU Craiova decât avea la Poli Iaşi! Exclusiv

24.08.2020 | 17:03
Adrian Mititelu ia propus lui Mircea Rednic salariu mai mare la FCU Craiova decat avea la Poli Iasi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, îl vrea pe Mircea Rednic ca antrenor, iar FANATIK a aflat că i-a propus un salariu mai mare decât acesta avea la Poli Iaşi în Casa Pariurilor Liga 1!

Nou-promovată în Liga 2, gruparea olteană a decis cu doar o săptămână înainte de începerea competiției să se despartă de tehnicianul Eugen Trică. Conform gsp.ro, prima variantă a celor de la FCU Craiova ar fi Mircea Rednic.

ADVERTISEMENT

Poli Iași s-a salvat de la retrogradare în sezonul precedent după ce FRF a decis să mărească numărul de echipe din Liga 1. Mircea Rednic a decis să nu mai continue la Iași, lui expirându-i contractul la finalul sezonului.

Mircea Rednic, ademenit de Adrian Mititelu cu un salariu uriaș pentru liga a doua, peste ce câștiga acesta la Iași în Liga 1!

După ce a anunțat surprinzător despărțirea de Eugen Trică, antrenorul care a reușit promovarea în Liga 2, patronul echipei FCU Craiova, Adrian Mititelu, s-a orientat către Mircea Rednic și încearcă să-l convingă cu un salariu ademenitor.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Mititelu i-a trimis oferta agentului Luana Rednic, fiica tehnicianului, și i-a transmis acesteia că este dispus să-i plătească ”Puriului” un salariu de 10.000 de euro pe lună, cu 2.000 mai mult decât încasa acesta la Poli Iași.

Mai mult, FANATIK a aflat că șeful de la FCU Craiova este pregătit să-i ofere un bonus consistent lui Mircea Rednic în cazul în care reușește promovarea în Casa Pariurilor Liga 1 încă de la primul sezon pe banca oltenilor.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic a mai antrenat-o pe FCU Craiova în sezonul 2004/2005, dar a fost demis după doar opt etape în care a înregistrat o victorie, patru înfrângeri și trei remize. Echipa a fost preluată apoi de Pavel Badea, iar formația a retrogradat la finele sezonului pentru prima dată în istoria ei.

”Contractul dintre FC Universitatea Craiova și antrenorul Eugen Trică a încetat astăzi, 24.08.2020. Urmează ca, în scurt timp, să fie angajat un nou colectiv tehnic. Pentru următoarele zile de provizorat, antrenamentele echipei vor fi conduse de către Vali David și Ovidiu Dănănae”, este comunicatul prin care FCU Craiova a anunțat despărțirea de Trică.

ADVERTISEMENT

Sezonul 2020-2021 al Ligii 2 este programat să înceapă la finalul acestei săptămâni. În urma tragerii la sorți a programului s-a stabilit țintarul sezonului regulat, iar FCU Craiova va evolua în prima etapă pe teren propriu cu Ripensia Timișoara.

ADVERTISEMENT