Sport

Adrian Mititelu i-a răspuns lui Gigi Becali: „500.000 de euro e doar împrumutul lui Compagno pe un an”

Adrian Mititelu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB-ului și-a anunțat intenția de a-l transfera pe Andrea Compagno, golgheterul lui FC U Craiova.
13.08.2022 | 00:13
Adrian Mititelu ia raspuns lui Gigi Becali 500000 de euro e doar imprumutul lui Compagno pe un an
Adrian Mititelu i-a răspuns lui Gigi Becali în legătură cu Andrea Compagno. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Patronul lui FC U Craiova a spus că suma de 500.000 de euro reprezintă doar împrumutul pe un an al lui Andrea Compagno, nicidecum un transfer definitiv.

Adrian Mititelu i-a răspuns lui Gigi Becali în legătură cu Andrea Compagno

Adrian Mititelu a vorbit la finalul meciului dintre FC U Craiova și FC Argeș, scor 2-0, lăudându-l pe Andrea Compagno, autorul ambelor goluri.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a comentat și dorința lui Gigi Becali de a-l transfera pe atacantul italian, glumind pe seama ofertei patronului FCSB-ului și spunând că l-a confundat cu Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani.

„E o bucurie mare, am câștigat pe un teren greu. Meciurile de la Pitești au fost mereu grele pentru Craiova. Veneam după patru meciuri în care am jucat fotbal, victoria a picat la fix, ne ajută ca moral și ca atitudine.

ADVERTISEMENT

Compagno și-a demonstrat forma și calitatea de jucător. Se pare că și ceilalți jucători pot să suplinească jucătorii care erau considerați titulari de drept.

Nu e posibil nici cu 2, nici cu 3 milioane de euro. I-am transmis domnului Becali că nu e transferabil, iar suma de 500.000 de euro înseamnă doar împrumutul lui Compagno pe un an de zile. Poate m-a confundat cu domnul Iftime de la Botoșani”, a mai spus Adrian Mititelu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a intrat în vestiarul echipei la finalul meciului

Adrian Mititelu a intrat în vestiarul echipei la finalul meciului de la Pitești și a dezvăluit ce le-a zis jucătorilor săi: „Nu le-am zis mai nimic!

Le-am mulțumit băieților pentru victorie, ei știu că o să le intre salariile și primele, niciodată nu s-a pus problema”.

ADVERTISEMENT

„Avem o echipă bună, care vine tare din urmă, dar nu putem să spunem că e mai bună decât cea a lui Rotaru. Echipa lor a jucat la un nivel înalt de ceva timp, a fost și la un pas să câștige campionatul!”, a mai spus patronul lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT