Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu îi cere ajutorul lui Gigi Becali: „Dacă bate duminică pe Sepsi, îl blestem să ia FCSB campionatul!”. Video Exclusiv

Adrian Mititelu a vorbit la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici despre șansele de play-off ale echipei sale. "Blestem" special pentru Gigi Becali și FCSB.
06.03.2023 | 22:59
Adrian Mititelu ii cere ajutorul lui Gigi Becali Daca bate duminica pe Sepsi il blestem sa ia FCSB campionatul Video Exclusiv
Adrian Mititelu vrea sprijiinul lui Gigi Becali și al FCSB în lupta contra lui Sepsi. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCU Craiova are șanse mari de a prinde ultimul loc de play-off în detrimentul lui Sepsi, chiar dacă la Comisia de Recurs se va păstra decizia de la Disciplină de a pierde meciul direct cu 0-3 la „masa verde” din cauza scandalului de xenofobie. Pentru a ajunge în Top 6, oltenii trebuie să câștige partida din ultima etapă din deplasare cu Hermannstadt, iar Sepsi să piardă pe terenul FCSB-ului. Deci, Adrian Mititelu e la mâna prietenului Gigi Becali.

Adrian Mititelu, „blestem” în direct la FANATIK SUPERLIGA pentru Gigi Becali: „FCSB să ia campionatul dacă o bate pe Sepsi”

În direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a avut un „blestem” special pentru prietenul său Gigi Becali, în cazul în care o va bate pe Sepsi. FCSB să întrerupă seria de coșmar și să câștige campionatul în SuperLiga după o lungă perioadă de pauză.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

“Anul ăsta eu zic că FCSB are șanse mari să ia campionatul. Mai ales dacă bate pe Sepsi duminică. Dacă bat pe Sepsi duminică, îi blestem să ia campionatul”, a declarat Adrian Mititelu, mai în glumă, mai în serios, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Adrian Mititelu a oferit detalii la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre speranțele sale că partida Sepsi – FCU Craiova se va rejuca. La Comisia de Disciplină, covăsnenii au primit victoria la „masa verde”. Adrian Mititelu promite o măsură istorică în cazul în care lucrurile rămân așa și astfel ratează intrarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, detalii la FANATIK SUPERLIGA despre gestul istoric pe care a spus că îl va face dacă FCU Craiova nu joacă în play-off din cauza deciziilor de la comisii

“Dacă nu se rejoacă și dacă face asta diferența în clasamentul pentru play-off. Veți aprecia dumneavoastră dacă e de rămas sau nu în istorie. Cred că o să rămân. Nu spun nimic, o să vedeți atunci. Oricum o să spun dacă nu ajung pentru că nu o să fie cazul.

Orice spun acum pare un fel de flencăneală ca să îi sperii pe ăia de la comisie. Nu este așa! Dar activitatea mea nu mai poate continua și nici echipa asta. Ar fi o mojicie prea mare și o nedreptate atât de mare încât… mă rog, nu mai contează.

ADVERTISEMENT

Eu sunt convins că miercurea viitoare, indiferent de situația din clasament, noi trebuie să jucăm cu Sepsi pentru că și noi și ei avem nevoie de puncte. Indiferent că jucăm pentru play-off sau pentru play-out”, a mai spus Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FCU Craiova poate ajunge în play-off chiar și cu meci pierdut la masa verde cu Sepsi. Cum se poate întâmpla asta

FCU Craiova traversează o perioadă excelentă în SuperLiga și a ajuns pe locul 7, cu 40 de puncte, doar două sub Sepsi, ocupanta locului 6. Oltenii pot spera la play-off indiferent de decizia Comisiei de Apel, dar au nevoie de trei puncte în ultima rundă din sezonul regular, la Sibiu, cu Hermannstadt. Iar Sepsi să piardă obligatoriu cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Primăvara aduce și veștile bune pentru microbiști. Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă prezintă toate exclusivitățile din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT