Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mititelu îl arată cu degetul pe Mihai Stoichiță: “M-ați sunat de două ori să veniți antrenor la Craiova! Sunteți ipocrit, jucați teatru!”. Video exclusiv

Adrian Mititelu a pus tunurile și pe Mihai Stoichiță după ce Craiova 1948 a ratat barajul de Europa. Directorul tehnic al FRF e acuzat că s-a autopropus antrenor la FCU.
02.06.2023 | 13:06
Adrian Mititelu il arata cu degetul pe Mihai Stoichita Mati sunat de doua ori sa veniti antrenor la Craiova Sunteti ipocrit jucati teatru Video exclusiv
Adrian Mititelu îl arată cu degetul pe Mihai Stoichiță: "M-ați sunat de două ori să veniți antrenor la Craiova! Vă faceți că nu știți, jucați teatru!". FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a dat de pământ cu Istvan Kovacs și cu conducerea Federației Române de Fotbal după CFR Cluj – FC U Craiova 1948. În gura patronului oltenilor a intrat și șeful Comisiei Tehnice Mihai Stoichiță.

Adrian Mititelu îl acuză pe Mihai Stoichiță: „Ați vrut să plecați de la FRF să veniți antrenor la FC U Craiova”

Adrian Mititelu a intervenit telefonic în ultima emisiune de FANATIK SUPERLIGA. Patronul lui FC U Craiova 1948 și-a vărsat oful după ce echipa sa a ratat calificarea în preliminariile Conference League și a intrat într-o dispută verbală cu Mihai Stoichiță.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu – De ce ați vrut să plecați de la Federație?

Mihai Stoichiță – Când să plec?

Adrian Mititelu – Atunci când v-ați autoinvitat de două ori să veniți antrenor la mine.

Mihai Stoichiță – Eu? Să vin la dumneavoastră antrenor?

Adrian Mititelu – Nu sunteți bărbat. Acum spuneți că nu e adevărat?

Mihai Stoichiță – O singură dată știu că ați vrut să mă luați antrenor prin 2005.

Adrian Mititelu – Nu am vrut să vă iau niciodată. Doar v-am creat iluzia.

Mihai Stoichiță – M-ați invitat la cantonamentul echipei înaintea unui meci cu Oțelul Galați, parcă.

Adrian Mititelu – În ultimii doi ani de zile v-ați autopropus de cel puțin două ori.

Mihai Stoichiță – De ce aș pleca de la FRF să vin la dumneavoastră să fiu nedreptățit?

Adrian Mititelu – Vai de mine cât puteți să fiți de ipocrit.

Mihai Stoichiță – Eu v-am vorbit foarte frumos. Dacă începți cu jigniri, aș putea să vă reamintesc și eu niște lucruri care nu vă fac cinste.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu – Nu v-am jignit cu nimic. Ipocrit nu e jignire. Căutați în DEX să vedeți ce înseamnă ipocrit. Trebuia să fac flagrant cu negocierea. Dacă s-a autoinvitat? Vă dau cuvântul de onoare. Ne-a zăpăcit cu telefoanele.

Mihai Stoichiță: Eu, pe dumneavoastră? Nu cred că v-am sunat în viața mea. Am încercat de vreo două ori să vă felicit că ați revenit în fotbal.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu – L-ați sunat și pe fiul meu, pe toți prietenii mei.

Mihai Stoichiță – Vă rog frumos să aduceți convorbirile alea. Nici nu vă știu numărul de telefon. L-am știut că i l-am cerut lui Gabi Bodescu, paradoxal.

„V-am făcut campioni, deși nu meritați”

Adrian Mititelu i-a reamintit lui Mihai Stoichiță și de sezonul 1997-1998, când actualul șef al Comisiei Tehnice de la FRF era antrenor la Steaua. La bătaie cu Rapid, „militarii” au luat atunci campionatul deoarece, în ultima etapă, Craiova i-a încurcat pe „giuleșteni”.

ADVERTISEMENT

„Ar trebui puțin respect. Clubul ăsta al meu v-a făcut campioni în 1998. V-a făcut campion al României deși nu meritați”, a transmis Adrian Mititelu. „Domnul Mititelu, nu ați contribuit dumneavoastră la cele 80 de puncte făcute în anul ăla de Steaua”, a fost replica lui Stoichiță.

Adrian Mititelu – În mod normal Rapid trebuia să ia campionatul. Altfel erați un trecător prin fotbal.

Mihai Stoichiță – Știți câte titluri am de-a lungul carierei?

Adrian Mititelu – Unde ați câștigat titluri? La ce?

Mihai Stoichiță – La diferite echipe, în străinătate, la Steaua.

Adrian Mititelu – Și ați venit la echipa națională și ați nenorocit-o. I-ați manevrat pe Burleanu și pe Bodescu, care nu se pricep la fotbal, i-ați făcut să facă numai prostii. Dumneavoastră ați fost creierul echipei naționale. Aici, Burleanu și Bodescu nu pot fi acuzați decât de prostie, nu de rea credință, că s-au uitat în gura dumneavoastră.

VEZI VIDEO MAI JOS

Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT