Fotbal intern

“Merg la DNA. Au vrut să ne cumpere fanii. 1000 de euro plus alte avantaje”

Adrian Mititelu nu se lasă şi luptă pe toate fronturile ca FC U Craiova să câştige războiul împotriva lui Mihai Rotaru. De această dată patronul echipei antrenate de Napoli acuză că rivalii săi au vrut să îi cumpere pe suporterii din Peluza Sud 97.
08.11.2017 | 18:34
Merg la DNA Au vrut sa ne cumpere fanii 1000 de euro plus alte avantaje

FC U Craiova şi CS U Craiova sunt echipele  din Bănie care niciodată nu vor face pace. De această dată cele două grupări se luptă pentru obţinerea sprijinului celei mai puternice  galerii din Craiova, Peluza Sud 97. La această oră ultraşii respectivi susţin echipa pergătită de Nicolo Napoli în Liga 4, iar Adrian Mititelu i-a adus acuze grave omologului său Mihai Rotaru. Patronul lui FC U îl acuză pe finanţatorul lui CS U că a încercat să cumpere mai mulţi suporteri din PS 97.

Pentru aceste acuze, Adrian Mititelu susţine că are porbe concrete şi este decis să le prezinte joi dimineaţă la DNA. “Rotaru a declanşat clonarea Peluzei Sud! După ce a cumpărat la greu magistraţi,politicieni şi o parte a presei, cu precădere asa zişi jurnalişti sportivi din Craiova, Rotaru a pus la bătaie sute de mii de euro pentru cumpărarea membrilor grupării Peluza Sud!!! Astfel prin intermediul unui cal troian pe nume Gavriluţă au fost ofertaţi numeroşi ultraşi în schimbul sumei de 1000 de euro +alte avantaje pe viitor…! Pâna în prezent există circa 3-4 persoane care au cedat ispitei, unii chiar cu lacrimi în oichi…..Cam în acest mod se defineşte ‘politica profesionista’ a acestul club, clamată în mod frecvent de aceşti indivizi fără scrupule..! Exista dovezi,maine le prezint la DNA”,  a declarat Mititelu pe pagina sa de facebook. VEZI IMAGINI IN GALERIE FOTO

Adrian Mititelu vrea să joace cu FC U pe Oblemenco

Însă Adrian Mititelu îşi doreşte cu orice preţ ca Peluza Sud 97 să aibă posibilitatea să îşi încurajeze echipa favorită din tribunele noului stadion din Bănie chiar dacă Marcel Popescu a declarat că CS U Craiova are exclusivitate pe această arenă. Vezi detalii Astfel ,oficalii lui FC U Craiova aşteaptă în următoarea perioadă răspunsul final al Primăriei din Craiova în legătura cu posibilitatea ca echipa pregătită de Nicolo Napoli să îşi dispute jocurile pe noul stadion.

FANATIK.RO  a scris că la rândul lor chiar suporterii din Sezione au protestat la meciul cu Steaua la adresa conducătorilor lui CS U Craiova după ce aceştia ar fi aflat că mai mulţi fani din Peluza Sud 97 au fost contactaţi de către oamenii lui Mihai Rotaru. Vezi detalii  Fanii echipei lui Mihai Rotaru au afişat un banner la meciul de la Severin cu trimitere către şefii lui CS U.Băgaţi bani în juniori nu în vânduţi şi în trădători” Acest mesaj a fost afişat după ce suporterii de la Sezione s-au băut între ei la meciul de la Braşov cu Sepsi.