Sport

Adrian Mititelu, în conflict cu toată lumea! Patronul lui FC U Craiova atacă și FRF: „Cum să dai 10.000 de euro?”

Adrian Mititelu a luat foc, după ce FRF a hotărât să schimbe regulamentul în privința antrenorilor aflați în stare de suspendare, pentru că aceștia găseau metode să fie în contact cu membrii staff-ului tehnic.
06.08.2022 | 15:18
Adrian Mititelu in conflict cu toata lumea Patronul lui FC U Craiova ataca si FRF Cum sa dai 10000 de euro
Adrian Mititelu, în conflict cu toată lumea! Patronul lui FC U Craiova atacă și FRF: „Cum să dai 10.000 de euro?”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marius Croitoru a fost suspendat în etapa 2 și etapa 3 din SuperLiga, dar acest lucru nu l-a împiedicat să dea indicații în timpul meciurilor. Mai mult, la duelul cu FCSB, antrenorul a fost surprins comunicând cu staff-ul tehnic prin intermediul președintelui Marcel Pușcaș și al team manager-ului Eduard Zelgin. Din acest motiv, Federația Română de Fotbal a luat o măsură drastică.

Adrian Mititelu contestă decizia FRF de a amenda antrenorii suspendați care încalcă regulamentul

Tehnicienii care se vor abate de la regulament vor plăti o amendă în valoare de 10.000 de euro. Patronul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, nu este de acord cu o astfel de sancțiune.

ADVERTISEMENT

„Am spus-o de multe ori. Pedepsele din regulament sunt exagerate. Sunt inumane! Nu au nicio legătură cu realitatea! Cei care sunt acolo au luat, nu au dat în viața lor. Cum să dai 10.000 de euro, fraților? Sunt sume care nu au legătură cu realitatea.

Ce a făcut omul ăsta? Eu nu cred, dar să presupunem că a comunicat cu banca. Asta e problema fotbalului românesc? Cum poți să te joci cu asta?

ADVERTISEMENT

Tragem cu dinții ca să acoperim bugetul, vin suporterii la meci, au și ei un moment de descătușare și mai aruncă o torță. Te trezești cu 10-15.000 de euro amendă. Anul trecut am plătit 120.000 de euro din cauza sancțiunilor date suporterilor. E anormal.

Dar noi suntem de vină. Suntem pasivi. Ne uităm ca proștii cum vin 2-3 funcționari și scriu ce vor. Reprezentații din Comitetul Executiv trag un pui de somn, se votează și fiecare face ce vrea.

ADVERTISEMENT

E o lipsă de viziune! Au rezolvat ceva aceste amenzi? FRF doar și-a mărit bugetul și a avut bani de dat în stânga și în dreapta”, a declarat Adrian Mititelu, la Pro Arena.

Mesajul președintelui Răzvan Burleanu

Marius Croitoru va reveni pe banca lui FC U Craiova 1948 la derby-ul de pe „Ion Oblemenco”, cu Universitatea Craiova. Partida e programată duminică, 7 august, de la ora 21:30. Spre fericirea microbiștilor din România, meciul va fi televizat.

ADVERTISEMENT

„Am decis să intervenim pe regulamentul disciplinar, pentru a regla o situație cu care ne-am confruntat la începutul acestui sezon. Astfel, de acum, tehnicianul va ocupa un loc lângă delegatul de joc sau, dacă acesta va fi nevoit să plece, va sta lângă observatorul de arbitri. Penalitatea pentru încălcarea regulamentului este de de 50.000 de ron”, a declarat Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT