Sport

Adrian Mititelu, însoțit de bodyguarzi la marginea terenului la FC U 1948 – U Craiova. Ce glumă a făcut înainte de start. Video exclusiv

Adrian Mititelu (54 de ani), patronul celor de la FC U Craiova 1948, și-a făcut apariția la stadionul „Ion Oblemenco” alături de bodyguarzii săi, însă omul de afaceri a fost pus pe glume.
07.08.2022 | 21:44
Adrian Mititelu insotit de bodyguarzi la marginea terenului la FC U 1948  U Craiova Ce gluma a facut inainte de start Video exclusiv
Adrian Mititelu, la marginea terenului însoțit de bodyguarzi. Foto Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporterii celor de la Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 s-au ironizat și înjurat pe tot parcursul zilei prin oraș, iar Adrian Mititelu a luat decizia să vină la stadion însoțit de bodyguarzi.

Adrian Mititelu a venit la stadion cu aproape o oră înainte de meciul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova

Adrian Mititelu va fi prezent pentru prima oară pe stadion la derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova, iar patronul oltenilor a fost pus pe glume de când a ajuns la stadion.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a venit însoțit de bodyguarzii săi și a fost pus pe glume: „Ești cu noi, da?”, a transmis Adrian Mititelu unei persoane înainte să intre pe stadion.

Suporterii Universității Craiova i-au ironizat pe ultrașii de la Peluza Sud 1997, pe care i-au numit „Peluza Mititelu”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu și-a făcut apariția la marginea terenului

Adrian Mititelu nu s-a așezat în loja de pe stadionul „Ion Oblemenco” și a venit la marginea terenului pentru a lua pulsul atmosferei și a-i încuraja pe jucătorii săi.

Adrian Mititelu, la marginea terenului înainte de FC U Craiova 1948 - Universitatea Craiova
Adrian Mititelu, la marginea terenului înainte de FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

FANATIK l-a surprins pe patronul celor de la FC U Craiova 1948 în timp ce își privea jucătorii făcând mișcările de încălzire.

ADVERTISEMENT

Nici aici Mititelu nu a venit fără bodyguarzii săi, care s-au asigurat că acesta nu va fi niciun moment în pericol.

FC U Craiova 1948 a anunțat că a vândut 23.211 bilete, dintre care Universitatea Craiova a primit 5.224

FC U Craiova 1948 a anunțat că a vândut pentru meciul cu Universitatea Craiova 23.211 bilete, iar rivalii din oraș au achiziționat 5.224 de bilete.

ADVERTISEMENT

Înainte de meciul direct, FC U Craiova 1948 are patru puncte, cu două mai mult decât marea rivală, Universitatea Craiova.

Rivalitatea dintre cele două echipe se manifestă și la nivelul finanțatorilor, Adrian Mititelu aducându-i acuzații grave lui Mihai Rotaru înainte de meci la Pro Arena: „Vă dau cuvântul, nu exagerez. Rotaru m-a băgat la pușcărie. Jur, nu exagerez. El m-a băgat la închisoare, am fost executat. Vă jur că am fost executat! Au omorât adevărata echipă a Universității Craiova, iar el vine cu gargară și alte nenorociri”.

ADVERTISEMENT