Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie. Documentul oficial al oltenilor! Foto

SPECIAL FANATIK
în Fotbal intern
29/06/2018, 17:27
Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie. Documentul oficial al oltenilor! Foto GALERIE FOTO SPECIAL FANATIK
Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie. Documentul oficial al oltenilor!

Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie. FC U Craiova 1948 nu poate să joace pe noul stadion Ion Oblemenco după ce Primăria din Bănie l-a anunţat pe patronul echipei promovate în Liga 3 că nu i se permite acest lucru.

Adrian Mititelu nu are linişte mai deloc, deşi era convins încă de când a demarat noul său proiect că Primăria din Bănie nu îl va ajuta. După ce a pornit anul trecut din Liga 4 cu U Craiova 1948, iar în acest moment alb-albaştrii au promovat în Liga 3, Mititelu a cerut autorităţilor locale să i se prmită şi echipei sale să joace pe noul stadion din Craiova, Ion Olemenco. Deşi a anunţat printr-o scrisoare că este gata să plătească aproximativ 10.000 de euro pentru fiecare partidă, banii jos, patronului alb-albştrilor i s-a închis din nou uşa în nas.

Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie.
Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie. Documentul Primăriei!

Adrian Mititelu, interzis pe Oblemenco de Primărie. Documentul oficial al oltenilor!

FANATIK.RO a aflat că lui Adrian Mititelu i s-a transmis că nu i se poate da dreptul să joace pe acest stadion, deoarece gazonul a intrat în refacere pentru Supercupa României dintre CS U Craiova-CFR Cluj, dar şi pentru faptul că pe noua societate care administrează U Craiova 1948 au fost trecute tot persoanele care au administrat şi FC Universitatea Craiova 1948, echipa care în acest moment se află în faliment.

Însă chiar şi aşa Adrian Mititelu tot nu se lasă şi va încerca să facă tot ce depinde de el ca U Craiova 1948 să joace meciurile din Liga 3 pe noul stadion Ion Oblemenco. Această formaţie se bucură de sprijinul Peluzei Sud 97, iar suporterii care compun această galerie sunt foarte numeroşi. Momentan echipa pregătită de italianul Nicolo Napoli are contract pentru stadionul Aripile de lângă aeroportul din Craiova.

Închide ×