Sport

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit în direct la TV după eliminarea lui FC U Craiova din cupă: „Jucăm contra 12! Trebuie introdus de urgență VAR-ul”

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit în direct la TV după eliminarea lui FC U Craiova din Cupa României.
28.10.2021 | 20:52
Adrian Mititelu Jr a rabufnit in direct la TV dupa eliminarea lui FC U Craiova din cupa Jucam contra 12 Trebuie introdus de urgenta VARul
Adrian Mititelu Jr. a răbufnit în direct la TV după eliminarea lui FC U Craiova din cupă: „Jucăm contra 12! Trebuie introdus de urgență VAR-ul”. Sursă foto: gsp.ro
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor susține că echipa sa nu a jucat atât de bine, însă ar fi putut beneficia de un penalty în debutul meciului, care nu a fost acordat de către arbitru.

Adrian Mititelu Jr. vrea introducerea de urgență a sistemului VAR în România și spune că FC U Craiova este cea mai dezavantajată echipă din campionat.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit în direct la TV după eliminarea lui FC U Craiova din cupă

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit la finalul meciului dintre FC U Craiova și Sepsi, partidă pierdută de olteni, dar patronul echipei susține că formația sa trebuia să primească o lovitură de la 11 metri:

„Am jucat slab azi, trebuie să recunoaștem. Totuși, am avut un penalty neacordat. Noi de 14 meciuri nu am primit penalty, dar noi avem numai faze din astea, ba primim roșu prea ușor, ba nu primim penalty.

ADVERTISEMENT

Suntem ca acum 10 ani, lanterna roșie a campionatului din punct de vedere al greșelilor.

Dacă în fruntea CCA nu se schimbă nimic, e degeaba. Trebuie introdus de urgență VAR-ul în campionat și în cupă. Dacă dădeam gol din penalty atunci, alta era soarta meciului”.

„Eu cred că penalty-ul de la Baeten a fost mai clar decât cel de la Sidibe. A fost un meci mai dur decât cel cu Gaz Metan Mediaș, nu prea ne-am ridicat la nivelul lor”, a mai spus Adrian Mititelu Jr., la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Avertisment pentru Flavius Stoican

Adrian Mititelu Jr. l-a avertizat pe Flavius Stoican cu privire la următorul meci, spunând că vrea să ia un punct sau trei din duelul cu Rapid. Totodată, acesta a mai spus că se vede o schimbare de atitudine la echipă, însă mai este mult de lucrat.

„Flavius Stoican mai are de lucrat mult în continuare, lupta e lungă pentru evitarea retrogradării, trebuie să luăm punct sau puncte de la Rapid.

ADVERTISEMENT

Văd o schimbare în atitudine și în jocul echipei, dar asta este, noi jucăm împotriva a 12, nu a 11.

Recunosc prefer o eliminare în cupă și o victorie în campionat, pentru că ne dorim să evităm lupta de la retrogradare”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT