Sport

Adrian Mititelu Jr. a revenit pe stadion după ce a fost interzis. Cum a fost surprins patronul lui FC U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a fost prezent pe Arena Națională la alegerile pentru funcția de președinte al FRF, unde a venit cu bolidul său de aproape 500.000 de euro.
12.04.2022 | 18:20
Adrian Mititelu Jr a revenit pe stadion dupa ce a fost interzis Cum a fost surprins patronul lui FC U Craiova
Adrian Mititelu Jr. are interdicție pe stadioanele din România până la data de 2 noiembrie 2022. Sursă foto: Facebook Adrian Mititelu Jr.
ADVERTISEMENT

Fiul lui Adrian Mititelu nu a lipsit nici el de la alegerile pentru funcția de președinte al Federației Române de Fotbal, marele adversar al tatălui său de când Craiova a fost dezafiliată.

Adrian Mititelu Jr. și-a făcut pentru prima oară apariția pe un stadion după ce a fost suspendat la meciul cu Rapid

Patronul lui FC U Craiova 1948 a primit o suspendare record în noiembrie 2021, după ce a aruncat cu o sticlă de apă spre Cristi Săpunaru la meciul de la Mioveni cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Astfel, Mititelu Jr. are interdicție pe stadion de la Jandarmeria Română până pe data de 2 noiembrie 2022, iar omul de afaceri a primit și o amendă usturătoare.

În minutul 70 al partidei de la Mioveni, dinspre locul în care se aflau oficialii lui FC U Craiova 1948, au zburat două sticle pline cu apă, ca formă de protest la o fază la care au invocat că mingea trimisă de Compagno a depășit linia porții.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a mers pe Național Arena la „înscăunarea” lui Răzvan Burleanu

Adrian Mititelu Jr. a avut loc în primele rânduri la „ceremonia” de reconfirmare în funcția de președinte al FRF a lui Răzvan Burleanu.

Adrian Mititelu Jr, din nou pe stadion după mai bine de cinci luni
Adrian Mititelu Jr, din nou pe stadion după mai bine de cinci luni. Sursă foto: captură Instagram Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. a venit la Național Arena cu bolidul de 500.000 de euro

După ce a fost interzis pe stadioane, Mititelu Jr. s-a recompensat cu o super mașină care l-a costat aproximativ jumătate de milion de euro: Lamborghini Urus.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr. a venit la Arena Națională la bordul super bolidului Lamborghini Urus, evaluat la aproape 500.000 de euro
Adrian Mititelu Jr. a venit la Arena Națională la bordul super bolidului Lamborghini Urus, evaluat la aproape 500.000 de euro.

Adrian Mititelu Jr. a petrecut cu lăutari după victoria cu 2-1 în fața lui Dinamo în Ștefan cel Mare

Adrian Mititelu Jr. a savurat din plin victoria din ultimul minut împotriva lui Dinamo, considerată marea rivală de suporterii lui FC U Craiova 1948.

Adrian Mititelu Jr. a petrecut până târziu în noapte cu manelistul Vali Vijelei
Adrian Mititelu Jr. a petrecut până târziu în noapte cu manelistul Vali Vijelei

Finanțatorul oltenilor s-a distrat la un restaurant italian din nordul Bucureștiului, pe ritmurile melodiilor manelistului Vali Vijelie.

ADVERTISEMENT

Tatăl său se judecă în continuare în instanță cu FRF și LPF în privința dezafilierii Craiovei, iar Adrian Mititelu a cerut despăgubiri de sute de milioane de euro.

ADVERTISEMENT