Sport

Adrian Mititelu jr, acuzații șocante la adresa tatălui său după FC U Craiova – FC Voluntari 2-4: ”Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău”. L-a făcut praf pe Napoli! Video

După eliminarea lui FC U Craiova 1948 din sferturile Cupei României Betano, Adrian Mititelu jr. a avut o reacție dură.
03.04.2024 | 21:34
Adrian Mititelu jr acuzatii socante la adresa tatalui sau dupa FC U Craiova  FC Voluntari 24 Din prea multa dragoste a ajuns sa faca rau La facut praf pe Napoli Video
Adrian Mititelu jr., după ce FC U Craiova 1948 a fost eliminată din Cupa României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a fost învinsă pe teren propriu de FC Voluntari, scor 2-4, și a părăsit Cupa României Betano. Elevii lui Nicolo Napoli au fost eliminați la loviturile de departajare.

Adrian Mititelu jr., după ce FC U Craiova 1948 a fost eliminată din Cupa României Betano: ”Este rezultatul unui management foarte slab”

După ce echipa sa a fost scoasă din competiție de FC Voluntari, Adrian Mititelu jr. a avut o reacție dură și a vorbit despre ce se întâmplă la echipa din Bănie.

ADVERTISEMENT

”Este o eliminare dreaptă. Fotbalul te pedepsește când nu ești corect cu el. A fost un joc execrabil din partea noastră. Nu trebuie să ne păcălim de acele două faze în care am ajuns în fața porții printr-un noroc.

Este rezultatul unui management foarte slab. Absolut toată lumea, de la acționari până la cei de pe banca de rezerve, trebuie să plece de la această echipă. Este singura șansă ca FC U Craiova să scape de la retrogradare.

ADVERTISEMENT

Este o lipsă totală de profesionalism. De asta suntem pe locul 14, la un pas să fim pe locul 15. Adevărul este că suntem neprofesioniști și că ne facem că ne pricepem la fotbal.

Este cea mai neagră perioadă din istoria clubului. Vreau să spun că din iulie 2022, aportul meu la această echipă a fost nul. Nu m-am mai implicat de când tatăl meu s-a eliberat din închisoare. Să înțeleagă și suporterii și să nu mă mai înjure.

ADVERTISEMENT

Toți sunt vinovați, cu finanțatorul în frunte. Trag un semnal de alarmă ca această echipă să nu retrogradeze, deoarece este și munca mea din Liga 2. Ca să ne salvăm, trebuie să plece toți”, a declarat Adrian Mititelu jr.

Adrian Mititelu jr. , acuzații la adresa tatălui său: ”Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău”

Adrian Mititelu jr. a mai declarat și că Nicolo Napoli a fost adus la echipă pentru ca tatăl său să aibă ultimul cuvânt în ceea ce privește deciziile luat la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

”Nicolo Napoli nu antrenat niciodată această echipă. Niciodată nu a făcut el echipa. Nu are nicio legătură cu antrenamentele și cu fotbalul, de aia este și adus aici. Trebuie să fie un moment zero. Nu se mai poate.

Din prea multă dragoste, a ajuns să facă rău. Asta este vina finanțatorului și a tuturor. Din clipa în care Marius Croitoru a plecat, această echipă nu a mai avut antrenor.

adrian mititelu jr

Singura noastră șansă este ca un antrenor să vină și să își asume deciziile. Și dacă retrogradăm, să își asume. Măcar știm că am făcut un lucru profesionist.

Antrenorii refuză, deoarece este presiunea prea mare. Am ales să trag un semnal de alarmă pentru că nu se mai poate”, a mai declarat Adrian Mititelu jr., după FC U Craiova – Voluntari 2-4.

Adrian Mititelu jr, nervos după eliminarea din Cupă

ADVERTISEMENT