Sport

Adrian Mititelu jr, anunț categoric după înfrângerea din derby-ul Olteniei: „Cele două echipe nu se vor uni niciodată!”

FC U Craiova a pierdut derby-ul Olteniei în fața rivalei Universitatea Craiova, dar cu toate acestea patronul Adrian Mititelul jr spune că nu se pune problema ca cele două formații să se unească vreodată.
04.10.2021 | 11:43
Adrian Mititelu jr anunt categoric dupa infrangerea din derbyul Olteniei Cele doua echipe nu se vor uni niciodata
ADVERTISEMENT

FC U Craiova și Universitatea s-au întâlnit duminică seara pentru prima dată în meci direct după ce noua echipă a familiei Mititelu a intrat în Liga 1, victoria revenind oaspeților cu 2-0, după un meci pe care l-au controlat aproape în totalitate.

Echipa patronată de Adrian Mititelu s-a ridicat la înălțimea adversarei doar în declarațiile dinainte de meci, pentru că pe gazon lucrurile au stat la discreția formației antrenată de Laurențiu Reghecampf, valoarea net superioară a lotului și experiența mai mare spunându-și cuvântul.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr nu vrea să audă de o fuziune a celor două echipe. „Nu s-a pus problema și nici nu se va pune problema”

Vizibil afectat de rezultatul partidei, Adrian Mititelu jr, patronul lui FC U Craiova, spune că echipa sa a pierdut doar o bătălie, nu și războiul cu marea rivală a lui Mihai Rotaru.

El a pus capăt speculațiilor că cele două formații ar putea fuziona la un moment dat, dar a aruncat și săgeți către rivalul Mihai Rotaru, după ce clubul acestuia a obținut dreptul exclusiv de a folosi numele arenei ”Ion Oblemenco”.

ADVERTISEMENT

„Această rivalitate va ține cât timp cele două echipe vor evolua în ligile din România. Nu s-a pus problema și nu se va pune problema să se unească cele două echipe.

Mihai Rotaru e obișnuit să cumpere drepturi succesorale, pe noi nu ne interesează acest aspect”, a declarat Adrian Mititelu jr pentru Realitatea Sportivă.

ADVERTISEMENT

Schimbă FC U Craiova antrenorul? Înfrângerea din derby-ul cu Universitatea Craiova i-ar putea fi fatală lui Adrian Mutu

Dacă în privința fuziunii dintre cele două echipe ale Craiovei patronul Adrian Mititelu jr a fost categoric, este foarte posibil ca el să ia o decizie extremă după înfrângerea din derby-ul Olteniei.

Nemulțumit tot mai mult de rezultatele slabe înregistrate de echipă, cu toate că s-au făcut investiții uriașe în lotul de jucători și infrastructură, patronul celei de-a doua echipe a Craiovei se gândește tot mai serios sa-l schimbe pe Adrian Mutu din funcția de antrenor.

ADVERTISEMENT

Iar acum ar fi momentul prielnic, mai ales că urmează o pauză de două săptămâni cauzată de meciurile echipei naționale în preliminariile Campionatului Mondial din Qatar 2022.

„Dacă eu nu reușesc, poate reușește altcineva. Eu nu îmi dau demisia, sunt lucruri care cred că se pot redresa. Să nu uităm că suntem o nou-promovată și lucrurile nu merg ca la celelalte echipe care sunt de câțiva ani în Liga 1”, a comentat Adrian Mutu, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, posibilitatea să fie dat afară de la FC U Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Academica Clinceni: 2,25 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT