Sport

Adrian Mititelu jr. anunță infernul la FC U Craiova – FCSB. Câți spectatori vor fi pe Oblemenco: ”E cea mai puternică!”

În ciuda rezultatelor modeste din ultimele etape ale echipe sale, Adrian Mititelu jr. crede că stadionul se va umple la partida FC U Craiova - FCSB.
15.09.2021 | 12:02
Adrian Mititelu jr anunta infernul la FC U Craiova  FCSB Cati spectatori vor fi pe Oblemenco E cea mai puternica
ADVERTISEMENT

Oltenii au ajuns la patru meciuri consecutive fără victorie în Liga 1, iar patronul a anunțat că a luat câteva măsuri după eșecul cu FC Argeș.

Chiar dacă s-a vehiculat că Adrian Mutu va fi demis după această serie neagră, patronul craiovenilor a exclus o astfel de variantă și l-a reconfirmat pe ”Briliant”.

ADVERTISEMENT

De ce se teme Adrian Mititelu jr. înainte de FC U Craiova – FCSB

Chiar dacă urmează o perioadă cu meciuri foarte grele pentru formația sa, Adrian Mititelu jr. este încrezător și a anunțat că așteaptă ca suporterii să ia cu asalt stadionul Ion Oblemenco la partida FC U Craiova – FCSB.

”Este o situație complicată, dar nu iremediabilă. Meritam să avem mai multe puncte în clasament, mai ales prin prisma lotului pe care îl avem. Urmează o serie foarte grea.

ADVERTISEMENT

Așteptăm 15.000 de spectatori la meciul cu FCSB. Ținând cont de ultimele transferuri și venirea lui Edi Iordănescu, FCSB este mai puternică. În plus au un moral excelent după această victorie din derby”, a declarat Mititelu jr. la Pro X.

Cum au ajuns fanii în autocarul echipei

Patronul ”juveților” a confirmat faptul că doi lideri de galerie au mers în autocar după înfrângerea cu FC Argeș pentru a le transmite un mesaj jucătorilor, dar a negat varianta că aceștia au fost cei care au decis ca Dragoș Albu să nu mai poarte banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

”Este imposibil ca un suporter să urce în autocar și să-i ia banderola unui jucător. A fost o discuție între doi fani și Adi Mutu după meciul de la Pitești și le-a fost permis să vină în autocar și să să stea de vorbă cu jucătorii, dar totul a fost civilizat.

A fost decizia lui Adi Mutu, nu i-a impus nimeni nimic. Așa cum vin 1.000 de oameni și-l aclamă la antrenament, așa se poate întâmpla ca uneori suporterii să fie supărați și să ceară să stea de vorbă”, a mai spus Adrian Mititelu jr.

ADVERTISEMENT

Mutu nu pleacă de la FC U Craiova

Foiul lui Adrian Mititelu a exclus din start posibilitatea ca Adrian Mutu să plece de la echipă în acest moment și a povestit cum a trăit din închisoare tatăl său ultimele partide ale formației pe care o patronează.

”Tata a trăit cu amărăciune ultimele meciuri, pentru că trebuia să avem mai multe puncte. Am avut mult ghinioin în ultimele etape. Urmează patru etape foarte grele și nu pot să fac greșeala să spun cât puncte vom lua. În niciun caz Dinamo nu-l poate lua pe Mutu. Nu pleacă de la noi”, a încheiat Mititelu jr.

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, ”Briliantul” a semnat  în această vară un contract valabil două sezoane, cu un salariu lunar de aproximativ 14.000 de euro și obiectivul de a construi un lot capabil să se bată de la egal la egal cu echipele aflate pe podium.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „total goluri: 0-2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT