Sport

Adrian Mititelu Jr., atac dur la adresa secretarului general al FRF după “măcelul” din Gruia: “O să depun plângere la DNA împotriva acestui om!”

Adrian Mititelu Jr. a lansat un atac dur la adresa lui Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, după scandalul de arbitraj de la CFR Cluj - FC U Craiova 1-0.
02.06.2023 | 00:45
Adrian Mititelu Jr atac dur la adresa secretarului general al FRF dupa macelul din Gruia O sa depun plangere la DNA impotriva acestui om
Gabriel Bodescu, în centrul imaginii. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a calificat în Conference League după ce a învins cu 1-0 FC U Craiova în meciul de baraj. Arbitrajul lui Istvan Kovacs a fost contestat dur de olteni, care susţin la unison că centralul a făcut “măcel”, conducând meciul într-o singură direcţie.

Adrian Mititelu Jr., atac dur la adresa secretarului general al FRF după “măcelul” din Gruia: “O să depun plângere penală la DNA”

Într-o postare pe reţelele de socializare, Adrian Mititelu Jr., l-a atacat dur pe Gabriel Bodescu, secretarul general al FRF, pe care îl ameninţă cu plângerea penală la DNA. Ce mesaj a avut Mititelu Jr.:

ADVERTISEMENT

“Acesta este omul care nenoroceşte fotbalul românesc prin controlarea şi manipularea arbitrajului românesc. O să depun plângere penală la DNA împotriva acestui om, care acum un an de zile a trimis un preşedinte de club de Liga a III-a care se ocupă de treburile lui murdare din judeţul Dolj, la sediul clubului FCU din Craiova.

Respectivul preşedinte de club mi-a propus să îl angajez la club pentru a asigura relaţia bună cu Gabriel Bodescu în privinţa arbitrajului şi a anumitor decizii ale federaţiei, la cererea lui Bodescu.

ADVERTISEMENT

“Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Puşcaş”

De asemenea, după meciul din turul campionatului FCU – SEPSI, când Sidibe a marcat gol făcând un henţ evident cu ambele mâini, validat incredibil de VAR, acelaşi Bodescu mi-a transmis printr-un prieten comun că golul a fost validat la intervenţia lui şi insista să îl angajez pe respectivul preşedinte de club de Liga a III-a ca să beneficiez în continuare de arbitraje favorabile.

Odată cu refuzul acestei propuneri şi cu faptul că nu am acceptat pierderea la masa verde a meciului cu Sepsi, acest om ne execută cu primă ocazie! Tot Gabriel Bodescu îmi transmitea constant să îl demit pe Marcel Puşcaş din funcţia de preşedinte al clubului deoarece critica mereu conducerea federaţiei.

ADVERTISEMENT

“Îmi povestea de faţă cu alt prieten, ce va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali şi implicit echipa FCSB”

Acelaşi Gabriel Bodescu la întâlnirea membrilor afiliaţi din vara trecută, ce a avut loc la hotelul Phoenicia din Bucureşti îmi povestea de faţă cu alt prieten, ce va fi martor în dosar, cum îl va executa pe Gigi Becali şi implicit echipa FCSB deoarece îl critică constant pe Răzvan Burleanu şi pentru faptul că a votat la alegeri cu Ionuţ Lupescu.

Am mult mai multe detalii uluitoare despre acest intrus al Federaţiei Române de Fotbal, detalii probate, pe care o sa le fac publice după ce voi depune plângerea la DNA. Îi cer public demisia din orice funcţie în cadrul Federaţiei Române de Fotbal lui Gabriel Bodescu”, este mesajul transmis de Adrian Mititelu Jr. pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Mesajul postat de Adrian Mititelu Jr.
Mesajul postat de Adrian Mititelu Jr. Sursa: captură Facebook

Oltenii acuzau încă dinaintea meciului cu CFR Cluj delegarea lui Istvan Kovacs la meciul de baraj, Adrian Mititelu susţinând că arbitrul din Carei este “colacul de salvare al celor de la CFR Cluj”.

ADVERTISEMENT