Sport

Adrian Mititelu Jr. continuă războiul cu Gabriel Bodescu: „Să ne lase echipa în pace, pentru că îl vom distruge!”

Adrian Mititelu Jr. continuă războiul cu Gabriel Bodescu, pe care îl amenință și căruia îi cere să lase echipa în pace, altfel va fi distrus.
02.06.2023 | 22:20
Adrian Mititelu Jr continua razboiul cu Gabriel Bodescu Sa ne lase echipa in pace pentru ca il vom distruge
Adrian Mititelu Jr. continuă războiul cu Gabriel Bodescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fiul patronului lui FC U Craiova nu dă înapoi și a spus că tot ce a scris în postarea sa de pe rețelele de socializare este adevărat, dezvăluind și mai multe discuții halucinante pe care le-a avut cu Gabriel Bodescu, secretarul general FRF.

Adrian Mititelu Jr. continuă războiul cu Gabriel Bodescu

Adrian Mititelu Jr. continuă războiul cu Gabriel Bodescu, pe care îl acuză de influență asupra arbitrilor: „Ce am scris în postarea mea de după meci e 100% adevărat. Chiar dacă pare o fumigenă aruncată în presă, ce am scris acolo e 100% adevărat.

ADVERTISEMENT

Fac eu dezvăluirile pentru că multe rele s-au întâmplat și au fost făcute de Gabi Bodescu atunci când tatăl meu era încarcerat. Totul e manipulat și trucat acolo!”.

„Au făcut o declarație artificială, am observat că ni se impută că am votat cu dumnealui. Să știți că majoritatea finanțatorilor din Liga 1 și Liga 2 evită să declanșeze un scandal cu acești oameni pentru că sunt foarte periculoși și răzbunători.

ADVERTISEMENT

Am câștigat în Giulești în returul acestui campionat, m-a sunat domnul Bodescu și m-a felicitat și i-am spus că degeaba ne felicită și să nu dea 3-0 pentru Sepsi la masa verde.

El mi-a spus că așa spune regulamentul, dar iată că nu s-a întâmplat acest lucru. Media a contat enorm, pentru că s-a implicat în scandal și a crescut presiunea, de-asta am jucat meciul acela până la urmă.

ADVERTISEMENT

Acel lucru l-a enervat mult mai tare atunci și de atunci am avut parte numai de arbitraje ostile. Gabriel Bodescu are o influență foarte mare a arbitrilor din România, iar Cătălin Popa e omul lui de bază”, a mai spus Adrian Mititelu Jr., la TV OrangeSport.

„Când te bagi în caracatița asta nu mai ai cum să scapi!”

„Când te bagi în caracatița asta nu mai ai cum să scapi. Eu nu am vrut să mă bag în caracatița asta și să fac ilegalități cu acest om. El știe foarte bine de niște chitanțe și facturi. Să se potolească, pentru că îl vom distruge dacă nu se potolește la adresa clubului nostru!

ADVERTISEMENT

Știe foarte bine despre ce vorbesc eu. Avem probe în tot ce afirm eu, am probe și martori! În Liga 2, în 2020/2021, mă plângeam de arbitrajele de-acolo și îmi spunea ’Stai liniștit că ți-l dau pe Chivulete!’. Chivulete era omul lui, mereu când ne arbitra Chivulete eram arbitrați corect. 

Sunt niște pași în bucătăria noastră internă, pe care îi vom urma, dar mesajul e clar din partea Federației, ori ești cu ei, ori ești împotriva lor. Pe Becali îl făceau numai cioban și spuneau că nu știu ce vor face cu FCSB-ul, doar pentru că Gigi Becali îl ataca pe Răzvan Burleanu.

Nu e prima dată! Noi am mai început un scandal în 2009 cu Federația Română, iar după ne-au dezafiliat ilegal și s-a ales praful! Avem și noi grijă înainte să mergem la DNA”, a continuat Adrian Mititelu Jr.

„Fă-mi un serviciu și-ți fac și eu ție unul, așa funcționează!”

„În 2015, după acel șantaj care se făcea, eu trebuia să cedez un teren în Craiova, ca ei să renunțe la echipa de fotbal. Trebuia să dau acel teren ca să ne lase în pace. Am vrut să facem atunci flagrantul, dar procurorul de caz nu a mai venit și apoi a fost dat afară pentru că făcea afaceri cu Mihai Rotaru.

Răzvan Burleanu a venit cu Dacia Logan în Craiova și a vrut să fie susținut de tatăl meu. Tatăl meu a fost singurul care l-a susținut atunci și uitați și dumneavoastră cu ce oameni avem de-a face acum. Kovacs e o marionetă în acest scandal, e marioneta lui Bodescu.

Fă-mi un serviciu și îți fac și eu un serviciu, așa funcționează, mai primește un meci prin Champions League, mai pun o vorbă bună pentru tine și ajungi în câțiva ani să arbitrezi finala Champions League. E cel mai controversat arbitru și de 15 ani și toată lumea spune că e arbitrul de casă al CFR-ului”, a mai spus fiul patronului lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT