Sport

Mititelu Jr. a luat „foc” după Farul – FC U Craiova 1948: ”Acest arbitru este corupt!” / Ionuț Coza: ”Îl dau în judecată”

Adrian Mititelu Jr. a făcut scandal în direct la TV după duelul dintre Farul și FC U Craiova 1948, scor 3-2, fiind supărat pe arbitrul meciului, pe care îl acuză că a fost rău intenționat.
26.01.2022 | 09:30
Mititelu Jr a luat foc dupa Farul  FC U Craiova 1948 Acest arbitru este corupt  Ionut Coza Il dau in judecata
Ionut Coza a mai fost implicat intr-un scandal de arbitraj, cand a favorizat-o clar pe Petrolul
ADVERTISEMENT
26-01-2022
07:29

Arbitrul acuzat de Adrian Mititelu Jr că ar fi corupt a anunțat că îl va acționa în instanță pe oltean

Ionuț Coza, centralul partidei Farul Constanța – FC U Craiova a notificat Federația Română de Fotbal că își rezervă dreptul de a-l chema în instanță pe Adrian Mititelu Jr care l-a acuzat ce arbitru de rea credință, pentru că a refuzat un penalty pentru echipa olteană, în disputa de la malul mării.

”Referitor la acuzațiile conform cărora sunt «un apropiat al clubului Farul Constanța» și că sunt «văzut deseori în baza de pregătire a clubului Farul Constanța» antrenându-mă, vreau să precizez faptul că singura dată când am fost în baza «FC Viitorul», în afara delegărilor în competiții, s-a întâmplat în anul 2018, când am fost un simplu spectator la un joc amical al fiului meu, la un joc în deplasare, fără să am contact cu nimeni din anturajul clubului Viitorul sau al clubului Farul Constanța.

De asemenea, informațiile conform cărora aș merge la hotelul Iaki pentru a face recuperare sunt total false. Nu am intrat niciodată în acest hotel, nici ca turist, nici măcar ca simplu vizitator. Mai mult decât atât, nu am rude în județul Constanța și nu am relații de prietenie cu nicio persoană din anturajul clubului Farul Constanța.

Declarația: «Arbitrul Coza este corupt» îmi pătează imaginea, o afectează și pe cea a Comisiei Centrale a Arbitrilor, de aceea iau în considerare varianta de a acționa în instanță persoanele care mi-au adus un prejudiciu prin astfel de afirmații neadevărate”, a transmis Ionuț Coza, citat de FRF.ro.

Patronul oltenilor consideră că echipa sa merita să primească un penalty, lucru confirmat și de către Ion Crăciunescu și de către Constantin Zotta.

Adrian Mititelu Jr. a făcut și o amenințare în direct la TV, spunând că va face istorie dacă Ionuț Coza va mai fi delegat la meciurile echipei sale.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr. a luat „foc” după Farul – FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. s-a enervat la culme după duelul dintre Farul și FC U Craiova 1948, amenințându-l pe arbitrul partidei: „Eu nu cred în coincidențe! A fost penalty clar cum a spus și domnul Crăciunescu!

Tatăl meu din închisoare, mă sună cu o zi înainte să mă întrebe ce arbitru e la meciul ăsta. Mi-a spus să avem grijă să nu-l pună pe Coza și tot pe Coza l-a pus.

ADVERTISEMENT

Așa cum au existat atâția arbitri corupți, ca Augustus Constantin, vă spun eu sigur că și el e corupt, e un arbitru corupt. Nu avem nevoie de dovezi.

Dacă acest arbitru vine la Craiova vreodată, voi face istorie la Craiova cu el și cu operatorul”.

ADVERTISEMENT

„Mihai Mironică a postat acum câteva minute pe Facebook, o postare genială cu ’Coza Nostra’! Să retrogradez eu pe un arbitraj ca ăsta…

De ce reporterul nu l-a întrebat mai multe pe domnul Hagi și despre penalty-ul nedat? Bun, pun și eu o întrebare pertinentă. Am văzut că reporterul l-a întrebat pe Bălan de penalty, dar pe Hagi de ce nu l-a întrebat”, a mai spus Adrian Mititelu Jr., la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Domnul Coza e din Ilfov și se antrenează la baza domnului Hagi!”

Adrian Mititelu Jr. a continuat și a vorbit despre arbitrul Coza, despre care spune că se antrenează la baza lui Gică Hagi, deși el nu este din Constanța:

„Vă spun sincer, domnul Coza se antrenează la baza domnului Hagi, e normal așa ceva? El e din Ilfov! Poate are rude la Constanța”.

Mititelu Jr. s-a supărat și pe Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de la TV DigiSport, care nu îi asculta atent replicile: „Eu nu pot să vorbesc serios, dacă moderatorul îmi tot spune ’În fine…’… așa ironic, îmi dă cu flit.

Domnul Crăciunescu știe bine ce se întâmplă în arbitrajul românesc, știe legăturile care sunt acolo”.

„Nu e prima dată când jucăm bine și pierdem, aveam speranțe că ne salvăm de la retrogradare, dar avem ghinioane cu ratări și cu ce s-a întâmplat acum… Să o lăsăm pe altădată, nu mai vorbesc. Nu e prima dată când se întâmplă așa!”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT