Sport

Adrian Mititelu Jr. iese la atac după Chindia – FC U Craiova 0-0: „Ne simțim vânați! Deja nu se mai poate așa”

Adrian Mititelu Jr. a ieșit la atac după remiza lui FC U Craiova în deplasarea de la Ploiești, cu Chindia Târgoviște, scor 0-0.
28.02.2023 | 22:08
Adrian Mititelu Jr iese la atac dupa Chindia  FC U Craiova 00 Ne simtim vanati Deja nu se mai poate asa
Adrian Mititelu Jr. iese la atac după Chindia - FC U Craiova. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Fiul patronului oltenilor este siderat de arbitrajul de care a avut parte echipa sa și a spus că simte că se complotează împotriva lui FC U Craiova, pentru a nu ajunge în play-off, acuzând-o pe Sepsi de arbitraje favorabile.

Adrian Mititelu Jr. iese la atac după Chindia – FC U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a ieșit la atac după remiza lui FC U Craiova cu Sepsi, dând vina pe gazonul dificil de pe stadionul de la Ploiești, dar și pe arbitru: „Sunt dezamăgit, pentru că nu se poate practica fotbal în Liga 1 pe un asemenea gazon și cu un asemnea joc cum ne-a obișnuit Chindia.

ADVERTISEMENT

Consider că am fost viciați de arbitru, pentru că Dragoș Albu a primit două lovituri cu cotul și nu s-a arătat galben. E strigător la cer. Neguț a avut niște intrări criminale și nu a primit nici măcar galben”.

„Deja am impresia că se creează o conspirație împotriva noastră ca să nu intrăm în play-off. Văd că se vrea ca Sepsi să fie ajutată de arbitri meci de meci, iar noi să fim viciați de arbitru, ca să intre Sepsi cu mai mult de trei puncte în play-off, să nu mai existe problema cu meciul la ’masa verde’”.

ADVERTISEMENT

Joi așteptăm să se facă dreptate la apel, să se rejoace meciul. Acea prevedere nu există în regulament. E o diferență, în caz că domnul Bodescu și domnul Burleanu nu știau. Să vedem cum vor explica public de ce a oprit Chivulete meciul pentru xenofobie”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

„Ne simțim vânați! De ce mai există VAR?”

„Vreau să vedem la meciul cu Farul cum va arbitra Cojocaru meciul. Deja nu se mai poate. De ce mai există VAR? Cum poate să dea jucătorul de la Chindia cu cotul în gură și să nu primească roșu? Ne simțim vânați. Probabil au vrut să dea un exemplu.

ADVERTISEMENT

Chivulete a comis o eroare, a oprit meciul pentru xenofobie. Matematic încă avem șanse la play-off, chiar dacă se întâmplă încă o nedreptate. Sepsi are un program foarte greu.

Și noi avem un program greu, niciun meci nu este ușor. Echipele mici nu știu de ce au atâtea pretenții. Iau niște bani de la primării”, a continuat Adrian Mititelu Jr.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost niciodată atât de ostil primiți, nici la Rapid. Au strâns toți pensionarii din Târgoviște să vină în galerie și ne înjură pe noi de copii”, a mai spus fiul patronului lui FC U Craiova.

ADVERTISEMENT