Sport

Adrian Mititelu jr. încinge spiritele înainte de meciul FC U Craiova – Universitatea Craiova. ”Derby-ul care nu trebuia să aibă loc vreodată”

FC U Craiova a remizat 1-1 cu FCSB, pe Arena Națională, dar Adrian Mititelu jr., fiul patronului echipei oltene, este deja cu gândul la meciul următor, cu rivala din oraș.
01.08.2022 | 17:21
Adrian Mititelu jr incinge spiritele inainte de meciul FC U Craiova  Universitatea Craiova Derbyul care nu trebuia sa aiba loc vreodata
Adrian Mititelu jr. este mulțumit de rezultatul lui FC U Craiova pe Arena Națională și trimite săgeți către rivalii din oraș.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova a bifat, într-un meci încheiat după miezul nopții, un nou rezultat pozitiv în fața unei candidate la titlu. După 3-1 cu campioana CFR Cluj, a fost 1-1 pe Arena Națională, contra FCSB, a doua clasată în stagiunea precedentă.

”România este o țară imprevizibilă, trebuie să ne conformăm”, spune Adrian Mititelu jr. despre meciul cu Universitatea Craiova

Adrian Mititelu jr. a reacționat, după partidă, pe pagina sa de Facebook. Și, pe lângă opiniile legate de partida din runda a treia din SuperLiga, nu a scăpat ocazia de a-i ”înțepa” pe viitorii adversari. Care nu sunt alții decât rivalii din oraș.

ADVERTISEMENT

După o înfrângere cu Farul, în etapa inaugurală din SuperLiga, FC U Craiova a dat lovitura în runda secundă. A fost 3-1 pentru olteni, în compania lui CFR Cluj. Și aceasta după ce campioana deschisese scorul.

Un rezultat care a avut darul să le ofere jucătorilor optimism și încredere în forțele lor. Lucruri probate inclusiv de declarațiile dinaintea partidei, la conferința de presă. Ca și de afirmațiile patronului, Adrian Mititelu, care spunea înaintea jocului: ”Le va fi greu cu noi. Suntem puternici acum!”.

ADVERTISEMENT

Iar acest lucru s-a văzut și în teren. Un joc consistent, determinare, apetit ofensiv. Astfel că FC U Craiova a reușit un nou rezultat pozitiv, terminând la egalitate, 1-1.

Ba chiar putea să obțină toate cele trei puncte. S-a opus Ștefan Târnovanu, goalkeeperul lui FCSB, cel care, de altfel, a fost desemnat omul meciului.

ADVERTISEMENT

Firesc, punctul obținut pe Arena Națională, i-a oferit motive de satisfacție lui Adrian Mititelu jr. Sentiment pe care și l-a exprimat într-un mesaj postat pe Facebook.

”Ținând cont de faptul că echipa a avut 5 cartonașe galbene dintre care 4 în plan defensiv aproape tot meciul, egalul este mai mult decât echitabil.

ADVERTISEMENT

Un meci care a arătat ca un adevărat derby cu una din forțele campionatului”, a spus Mititelu jr.

Cel care însă, ținând cont de numele viitorului adversar, CS Universitatea Craiova, nu a ratat ocazia de a trimite săgeți către rivalii din oraș.

”Urmează meciul cu CSU Craiova, derby-ul care nu trebuia să aibă loc vreodată, dar cum România este o țară imprevizibilă, trebuie să ne conformăm și să tratăm acest meci așa cum se cuvine și să câștigăm pentru a menține linia bună a rezultatelor”, și-a încheiat mesajul Mititelu jr..

ADVERTISEMENT