Sport

Adrian Mititelu Jr., ironii la adresa rivalilor: „Îmi sunteţi simpatici, deoarece vă batem mereu“. Ce spune despre Mirel Rădoi şi Nicolae Dică

Adrian Mititelu Jr. i-a ironizat pe rivalii de la Rapid și a oferit detalii despre transferul lui Andrea Compagno și Juan Bauza. Mirel Rădoi și Nicolae Dică, doi antrenori pe care îi apreciază.
16.08.2022 | 12:38
Adrian Mititelu Jr ironii la adresa rivalilor Imi sunteti simpatici deoarece va batem mereu Ce spune despre Mirel Radoi si Nicolae Dica
Adrian Mititelu Jr. a fixat ca obiectiv echipei calificarea în play-off-ul SuperLiga. Sursă foto: Instagram @Adrian Mititelu
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a ieșit din prim plan după eliberarea din închisoare a tatălui său, însă a oferit declarații în premieră pe pagina lui oficială de Instagram.

Adrian Mititelu a dezvăluit că Bauza e cel mai scump jucător de la FC U Craiova 1948. În ce supercampionat îl vede pe Compagno

Adrian Mititelu a vorbit liber pe Instagram și a răspuns întrebărilor pe care le-a primit, indiferent de cât de controversate erau subiectele.

ADVERTISEMENT

Întrebat unde îl vede jucând pe atacantul Andrea Compagno pe viitor, Adrian Mititelu a surprins și a răspuns sec: Serie A. Compagno este golgheterul din SuperLiga, cu cinci goluri în primele cinci meciuri.

Compagno a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB, însă oferta a fost una mult prea mică: „Compagno nu este de vânzare pentru nicio echipă din SuperLiga”, a spus clar fiul patronului lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu e convins că Andrea Compagno va juca în Serie A
Adrian Mititelu e convins că Andrea Compagno va juca în Serie A.

Mititelu Jr. a vorbit și despre căpitanul Juan Bauza, care a oferit două assist-uri în primele trei meciuri de campionat. Argentinianul s-a accidentat grav și va sta pe bară încă 2-3 săptămâni: „Sperăm până la meciul cu Rapid”. FC U Craiova 1948 va intâlni Rapid pe Oblemenco pe 10 septembrie.

Mijlocașul ofensiv este dorit de mai multe echipe din SuperLiga, însă vor trebui să bage adânc mâna în buzunar pentru un transfer. Mititelu a spus că este cel mai scump jucător din lotul lui FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT
Juan Bauza este cel mai scump jucător din lotul lui FC Craiova 1948. Pe Transfermarkt însă e evaluat la doar 350.000 de euro
Juan Bauza este cel mai scump jucător din lotul lui FC Craiova 1948. Pe Transfermarkt însă e evaluat la doar 350.000 de euro.

Adrian Mititelu Jr., aprecieri pentru Mirel Rădoi și Nicolae Dică

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mirel Rădoi a fost ofertat de către Adrian Mititelu, însă actualul antrenor al Universității Craiova a refuzat oferta. Mititelu Jr. a recunoscut, însă, că îl apreciază pe fostul selecționer.

Adrian Mititelu Jr., aprecieri pentru Mirel Rădoi
Adrian Mititelu Jr., aprecieri pentru Mirel Rădoi.

Și Nicolae Dică, noul antrenor al FCSB, a primit aprecieri din partea lui Mititelu Jr. Acesta mai consideră și că FCSB este Steaua: „Daaaa”.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr. e fan Nicolae Dică
Adrian Mititelu Jr. e fan Nicolae Dică.

Întrebat dacă și l-ar dori pe Florinel Coman la FC U Craiova, Adrian Mititelu a dat un răspuns clar: „Nu”.

Mititelu Jr. nu îl vrea pe Florinel Coman la FC U Craiova 1948
Mititelu Jr. nu îl vrea pe Florinel Coman la FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr., ironii pentru Rapid. Când revine FC U Craiova 1948 pe „Ion Oblemenco”

Adrian Mititelu l-a ironizat pe un suporter al Rapidului și i-a transmis că nu are nimic cu „alb-vișiniii”: „Deloc… Îmi sunteți chiar simpatici, deoarece vă batem de când mă știu”.

Adrian Mititelu Jr., ironii la adresa Rapidului
Adrian Mititelu Jr., ironii la adresa Rapidului.

Cei de la FC U Craiova 1948 speră să revină pe stadionul „Ion Oblemenco” pe 20 septembrie. Până atunci, echipa va juca meciurile de pe teren propriu cu Petrolul, Sepsi, și Rapid la Târgu-Jiu.

Când revine FC U Craiova 1948 pe Oblemenco
Când revine FC U Craiova 1948 pe Oblemenco.

Adrian Mititelu Jr. a ajuns la sentimente mai bune față de ultrașii de la Peluza Sud 1997: „Când există unitate, există și forță”.

Adrian Mititelu Jr., pas spre împăcare cu Peluza Sud Craiova
Adrian Mititelu Jr., pas spre împăcare cu Peluza Sud Craiova.

Patronul lui FC U Craiova 1948 a vorbit și despre obiectivul principal al echipei în acest sezon din SuperLiga, calificarea în play-off.

FC U Craiova 1948 are ca obiectiv calificarea în play-off-ul SuperLiga
FC U Craiova 1948 are ca obiectiv calificarea în play-off-ul SuperLiga.

De ce FC U Craiova 1948 este adevărata Universitatea Craiova: „Două argumente pentru care mama ta e mama ta”

Acesta a oferit și o explicație amuzantă pentru care FC U Craiova 1948 este adevărata Universitatea Craiova: „Două argumente pentru care mama ta e mama ta”.

Adrian Mititelu Jr continuă războiul cu echipa lui Mihai Rotaru
Adrian Mititelu Jr continuă războiul cu echipa lui Mihai Rotaru

Mititelu Jr. a vorbit și despre posibitatea de a reînvia vechea societate a clubului: „Există șanse”.

Adrian Mititelu Jr., un împătimit al mașinilor de lux. Îl distruge pe jurnalistul Radu Banciu

Adrian Mititelu Jr. are unele dintre cele mai scumpe mașini din România, iar milionarul a dezvăluit care sunt top trei cele mai tari mașini care îi sunt pe plac: „Lamborghini Urus, Lamborghini Aventador, Mercedes G63”.

Mașinile preferate ale lui Adrian Mititelu Jr.
Mașinile preferate ale lui Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr. l-a criticat în termeni duri pe jurnalistul Radu Banciu, despre care a spus că are probleme psihice: „Un om la apogeul frustrării, care încearcă să se evidențieze prin ură și veșnică nemulțumire față de semeni. De asemenea este pe cale să accede în categoria defavorizată a oamenilor retardați mintali”.

Adrian Mititelu Jur. îl distruge pe jurnalistul Radu Banciu
Adrian Mititelu Jur. îl distruge pe jurnalistul Radu Banciu.

FC U Craiova 1948 va juca în etapa a 6-a din SuperLiga primul meci pe teren propriu la Târgu-Jiu, împotriva celor de la Petrolul Ploiești.

ADVERTISEMENT