Sport

Adrian Mititelu Jr. își cere scuze față de Eugen Trică: „I-am făcut o mare nedreptate”

Adrian Mititelu Jr. consideră că lui Eugen Trică i s-a făcut o mare nedreptate în ambele mandate pe banca lui FC U Craiova 1948.
06.11.2021 | 13:14
Adrian Mititelu Jr isi cere scuze fata de Eugen Trica Iam facut o mare nedreptate
ADVERTISEMENT

Eugen Trică este foarte aproape să revină la FC U Craiova 1948 pentru un al treilea mandat și calcă pe urmele italianului Nicolo Napoli, care a avut șapte mandate la echipa lui Mititelu.

FANATIK a aflat în exclusivitate motivul pentru care Trică a rupt contractul cu Mititelu în ultimul mandat, totul plecând de la un jucător, la fel ca în cazul lui Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. confirmă revenirea lui Eugen Trică la FC U Craiova 1948: „E cea mai bună variantă”

Adrian Mititelu Jr. a declarat că Eugen Trică își va rezilia contractul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu după meciul cu Csikszereda Miercurea Ciuc, pierdut cu scorul de 3-1.

Fiul lui Adrian Mititelu a transmis că în acest moment Trică este singurul antrenor cu care se negociază: „Am realizat că după ce a plecat de două ori de la echipă i s-a făcut o nedreptate. E cea mai bună variantă, n-am pierdut niciun meci cu el. E cel mai potrivit, a venit momentul să ne reparăm greșeala. A fost foarte receptiv. N-a mai fost nimeni pe listă, n-am discutat cu niciun alt antrenor”.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr. le transmite jucătorilor că FC U Craiova 1948 are nevoie ca de aer împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe:„Avem nevoie de victorie ca de aur cu Sepsi. Urmează o perioadă grea, jucăm cu CFR, cu Dinamo, dar de-asta am promovat în Liga 1. Nu e un moment fericit, dar cred că se va crea emulația necesară pentru a depăși obstacolele”.

Adrian Mititelu Jr. a uitat deja de Stoican: „Nu vreau să comentez subiectul”

FANATIK a aflat motivul pentru care Flavius Stoican a fost dat afară de Adrian Mititelu însă fiul patronului a evitat să divulge motivul rupturii dintre cei doi: „Nu vreau să comentez subiectul Stoican, nu-mi puneți întrebări tendențioase. Dacă el a zis că a avut neînțelegeri cu tata, vreți să vorbesc în numele lui? Întrebați-l pe el când iese de la închisoare, la anul. 

ADVERTISEMENT

A fost alegerea lui, nu s-au înțeles, s-au contrazis și s-a ajuns aici, că e mai bine să renunțe. Nu trebuie să ne ia valul, obiectivul lui Trică e salvarea de la retrogradare.

Nu va sta pe bancă, are meci mâine cu Viitorul Tg. Jiu, apoi va rezilia și va semna cu noi”, a declarat Mititelu Jr. la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Florin Prunea, șocat de contractul lui Flavius Stoican: „Foarte prost făcut”

Florin Prunea a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre demiterea lui Flavius Stoican: „Este inadmisibil ca un antrenor să-și facă contract pe două luni, că am înțeles de la domnul Pușcaș că are contract până la sfârșitul anului.

Îți meriți soarta! Asta este soarta antrenorilor care se duc, în orice condiții, numai ca să fie în circuit. A fost demis pentru că a avut un contract foarte prost făcut.

E inadmisibil să ai contract pe două luni. Unde ați mai pomenit așa ceva în lumea aceasta? Nu poți să de duci în orice condiții… înseamnă că îți meriți soarta”.

ADVERTISEMENT