Sport

Adrian Mititelu jr. punctează în războiul dintre cele două echipe ale Craiovei. Cum se folosește de celebrul fotomodel Mădălina Ghenea

Adrian Mititelu Jr. a postat pe Instagram un video în care celebrul fotomodel Mădălina Ghenea recunoaște că este suportera înfocată a Universității Craiova.
11.01.2022 | 10:39
Mădălina Ghenea a declarat că este suporter al Universității Craiova. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Războiul dintre echipa lui Mihai Rotaru și cea a lui Adrian Mititelu are un nou episod, iar de această dată mărul discordiei este celebrul model Mădălina Ghenea.

Aceasta le-a mărturisit fanilor pe pagina ei oficială de Instagram că este suporteră a Universității Craiova, iar Adrian Mititelu Jr. a repostat mesajul pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Frumoasa Mădălina Ghenea, declarație de dragoste pentru Universitatea Craiova

Chiar dacă Mădălina Ghenea nu i-a răspuns fanului ce echipă din Craiova susține, Adrian Mititelu Jr. a revendicat deja victoria și a postat mesajul actriței pe profilul său.

Adrian Mititelu Jr. a repostat mesajul de susținere al Mădălinei Ghenea. Sursă foto: captură Instagram Adrian Mititelu Jr.
Adrian Mititelu Jr. a repostat mesajul de susținere al Mădălinei Ghenea. Sursă foto: captură Instagram Adrian Mititelu Jr.

Un fan italian a întrebat-o pe Mădălina Ghenea cu ce echipă de fotbal ține, iar fotomodelul a spus fără să stea pe gânduri: „Universitatea Craiova”.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 și Universitatea Craiova se află într-un război rece și ambele echipe revendică faptul că sunt continuatoarele marii echipe a Craiovei. Până în acest moment, a avut câștig de cauză în justiție echipa lui Mihai Rotaru.

Legăturile Mădălinei Ghenea cu fotbalul

Despre Mădălina Ghenea s-a scris în presa din Italia că ar fi fost implicată în mai multe relații cu fotbaliști. Ultima „telenovelă” a fost cea cu atacantul de doar 22 de ani al lui AS Roma, Nicolo Zaniolo, însă Mădălina Ghenea a infirmat relația.

ADVERTISEMENT

„În aceste zile, s-au spus și s-au scris multe lucruri incorecte, care au provocat multă durere și tristețe. Cred că a venit momentul să clarific această situație și să fiu transparentă, din moment ce există persoane care suferă”, a declarat Mădălina Ghenea.

Prin vocea avocaților săi, actrița a explicat că s-a întâlnit o singură dată cu Nicolo Zaniolo și a negat că are o relație cu fotbalistul.

ADVERTISEMENT

„O întâlnire prin intermediul unor amici comuni, câteva discuţii, glume şi râsete pe reţelele de socializare, în văzul publicului, nu înseamnă o relaţie şi nu ascund prea mult. Nu credeţi?”.

De ce s-ar fi rupt relația Mădălinei Ghenea cu Nicolo Zaniolo

Nicolo Zaniolo a oficializat relația cu Mădălina Ghenea, însă lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură după ce s-a aflat că fotbalistul lui AS Roma urmează să devină tată. Gazzetta dello Sport anunța la finalul lui 2020 că fosta parteneră a fotbalistului italian,  Sara Scaperrotta, este însărcinată și Zaniolo va fi tată.

Atacantul lui AS Roma a fost chiar la un pas să fie dat afară de către „romani” din cauza presupusei relații cu Mădălina Ghenea.

Nicolo a suferit o gravă accidentare, iar pe lângă problemele medicale, viața sa privată zbuciumată i-a făcut pe cei din conducere să ia în calcul să renunțe la el, deoarece aduce prejudicii imaginii clubului.

ADVERTISEMENT