Sport

Adrian Mititelu Jr., mesaj pentru contestatari după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Este creația tatălui meu”

Gigi Becali i-a plătit lui Adrian Mititelu 1,5 milioane de euro pentru atacantul lui FC U Craiova 1948, Andrea Compagno, care se va alătura lotului lui Dică.
27.08.2022 | 21:03
Adrian Mititelu Jr mesaj pentru contestatari dupa transferul lui Andrea Compagno la FCSB Este creatia tatalui meu
Adrian Mititelu va încasa 1.500.000 de euro pentru transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru FANATIK transferul lui Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948 la FCSB.

Adrian Mititelu Jr. îi arogă toate meritele tatălui său pentru explozia lui Andrea Compagno

Adrian Mititelu Jr. a ținut să facă niște precizări pe pagina lui de Facebook după transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „De lecturat pentru cârcotași! Și pentru necunoscători, Andrea Compagno este creația tatălui meu”.

ADVERTISEMENT

Fiul lui Adrian Mititelu a dezvăluit că tatăl său a fost cel care l-a remarcat pe Andrea Compagno și a luat decizia să îl aducă la FC U Craiova 1948:

„El l-a adus la echipă după ce l-a văzut pe video, el este cel care inclusiv din închisoare recomanda tuturor antrenorilor începerea primului 11 cu Andrea în teren!”.

ADVERTISEMENT

Mititelu Jr. consideră că foștii antrenori Nicolo Napoli sau Eugen Trică nu sunt „vinovați” pentru evoluțiile golgheterului italian.

„Nici Trică, nici Napoli și nici eu nu avem vreun merit pentru evoluțiile acestui atacant, ci strict tatăl meu și bineinteles, Compagno pentru că și-a fructificat sansele și și-a demonstrat talentul”.

ADVERTISEMENT

În final, Adrian Mititelu Jr. i-a transmis un mesaj și lui Compagno și speră să reușească la FCSB: „Multă baftă, Andrea!”.

Andrea Compagno s-a dezlănțuit în acest sezon de SuperLiga. E golgheterul campionatului

Atacantul italian de 26 de ani a reușit cinci goluri în primele șapte meciuri din acest sezon și este evaluat conform Transfermarkt la doar 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Compagno a reușit primul gol din istorie pentru FC U Craiova 1948 împotriva Universității Craiova.

Andrea Compagno a reușit să marcheze împotriva FCSB din penalty în meciul încheiat la egalitate, 1-1 și a marcat de asemenea împotriva lui CFR Cluj.

Adrian Mititelu a explicat de ce a acceptat să îl cedeze pe Andrea Compagno la FCSB: „Am cheltuit 12 milioane de euro din 2017”

Adrian Mititelu a argumentat simplu cedarea golgheterului lui FC U Craiova 1948 la FCSB„Există posibilitatea foarte mare ca Andrea Compagno să fie transferat la FCSB. Sincer, îmi pare foarte rău. Dacă mă întrebați ieri, sau acum o săptămână, sau o lună, nu luam în calcul asta.

După solicitarea pe care le-am trimis-o celor de la FCSB, împreună cu dorința jucătorului, am hotărât să schimbăm politica clubului. Să nu uităm, eu am cheltuit peste 12 milioane de euro din 2017 până acum și aici la bază mai e nevoie de 3-4 milioane de euro să termin baza.

Și Bauza e dorit, dar Bauza nu va pleca acum. Pentru că nu e momentul lui. E o mare pierdere pentru noi Compagno. Pierdem un lider de vestiar, un băiat extraordinar, dar viața merge înainte”.

ADVERTISEMENT