Sport

Adrian Mititelu Jr., nou derapaj rasist la adresa Rapidului. Ce a postat pe pagina de Instagram

Adrian Mititelu Jr. (26 de ani) a avut un nou derapaj rasist la adresa celor de la Rapid, iar conflictul dintre cele două cluburi pare că nu se mai termină.
23.09.2022 | 10:05
Adrian Mititelu Jr nou derapaj rasist la adresa Rapidului Ce a postat pe pagina de Instagram
Pe 3 decembrie va reveni Adrian Mititelu Jr. pe stadion după suspendarea de un an primită la meciul cu Rapid. Sursă foto: Facebook @Adrian Mititelu Jr.
ADVERTISEMENT

Fiul lui Adrian Mititelu a ieșit din nou la rampă pe internet, unde a postat un video rasist la adresa Rapidului, după ce în urmă cu o săptămână a făcut o altă remarcă deplasată la adresa rromilor.

Continuă scandalul dintre FC U Craiova 1948 și Rapid

Adrian Mititelu Jr. continuă „războiul” cu Rapid și a postat un video pe Instagram de la finalul meciului de la Târgu-Jiu, când jucătorii au scandat alături de galerie împotriva „giuleștenilor”.

ADVERTISEMENT

Peluza Sud 1997 cântă un refren rasist la adresa „alb-vișiniilor”: „Am avut și vom avea mereu boală pe țigani / Ne p**** pe ei la infinit, m*** lui Rapid”.

Mititelu Jr. a șters ulterior cele trei clipuri, însă prea târziu pentru a mai putea îndrepta lucrurile.

ADVERTISEMENT
Jucătorii lui FC U Craiova 1948 și galeria de la Peluza Sud cântă un refren rasist împotriva Rapidului
Jucătorii lui FC U Craiova 1948 și galeria de la Peluza Sud cântă un refren rasist împotriva Rapidului

Adrian Mititelu Jr., interzis pe stadion pentru un an după un meci al Rapidului

Adrian Mititelu Jr. a intrat în conflict cu Săpunaru în timpul meciului dintre Rapid și FC U Craiova 1948 disputat la Mioveni în sezonul trecut. Acesta a aruncat cu o sticlă de apă spre căpitanul Rapidului, iar partida a fost oprită pentru un minut.

Viitorul patron al lui FC U Craiova 1948 a fost suspendat timp de un an. Astfel primul meci pe stadion va fi chiar derby-ul cu Universitatea Craiova, pe data de 3 decembrie.

ADVERTISEMENT

„S-a aruncat, într-adevăr, o sticlă de apă. Dar s-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”, a recunoscut omul de afaceri.

Adrian Mititelu Jr. a spus că va veni la meciul cu Rapid din Giulești „cu cioara”

Amenințat pe Instagram de un suporter rapidist să nu vină cu Lamborghini Urusul la meciul retur din Giulești, Adrian Mititelu Jr. i-a replicat că va veni „cu cioara”. 

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr., remarcă rasistă la adresa Rapidului
Adrian Mititelu Jr., remarcă rasistă la adresa Rapidului.

Lamborghini Urus are un preț de pornire de 220.000 de dolari, însă poate crește simțitor. Mirel Rădoi a plătit pe o astfel de mașină 500.000 de euro.

Adrian Mititelu Jr. mai are însă antecedente legate de remarci rasiste la adresa Rapidului. După victoria cu 3-2 din Giulești, în finalul sezonului trecut, a postat pe Instagram melodia „Gipsy Love”, tradusă „Iubire de țigani”.

ADVERTISEMENT