Sport

Adrian Mititelu Jr., petrecere cu Snoop Dogg la Miami. Dedicații pentru FC U Craiova din vacanța în SUA. Foto

Deși FC U Craiova 1948 e în criză și nu are antrenor principal, Adrian Mititelu Junior și-a dat din nou în petic la Miami, unde a petrecut într-un club cu raperul Snoop Dogg.
30.10.2022 | 10:17
Adrian Mititelu Jr petrecere cu Snoop Dogg la Miami Dedicatii pentru FC U Craiova din vacanta in SUA Foto
Adrian Mititelu Jr. a intrat în vacanță după ce tatăl său a preluat frâiele echipei. Sursă foto: Instagram Mititelu Jr.
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 a ajuns la al șaselea meci consecutiv fără înfrângere, însă Adrian Mititelu Jr. se distrează din plin în Statele Unite ale Americii.

Adrian Mititelu Jr., petrecere cu Snoop Dogg într-un club de fițe din Miami

După ce a spart mii de dolari pe zeci de sticle de șampanie la un club de fițe din Miami, Adrian Mititelu Jr. a petrecut de această dată într-un club unde a concertat Snoop Dogg.

ADVERTISEMENT

Fan înrăit al raperului american, Mititelu Jr. s-a filmat la doi metri de Snoop Dogg, care a fumat marijuana pe scenă: „Snooopppyy”, a scris fiul patronului lui FC U Craiova 1948 pe Instagram.

Adrian Mititelu Jr., petrecere în club alături de Snoop Dogg
Adrian Mititelu Jr., petrecere în club alături de Snoop Dogg.

Adrian Mititelu Jr. s-a filmat apoi lângă scenă, unde se distra la maxim pe versurile celor mai cunoscute melodii ale lui Snoop Dogg.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr. „selfie” cu Snoop Dogg
Adrian Mititelu Jr. „selfie” cu Snoop Dogg.

Adrian Mititelu Jr., vacanță de vis la Miami. Dedicații pentru FC U Craiova 1948

Adrian Mititelu Jr. petrece ca în filme în Statele Unite ale Americii, iar milionarul a comandat peste 20 de sticle de șampanie, aduse cu artificii și confetii.

Angajații clubului au defilat și cu un semn luminos unde era inscripționat numele FC U Craiova 1948 și România.

ADVERTISEMENT
Adrian Mititelu Jr. petrecere în stilul Craiova la Miami
Adrian Mititelu Jr. petrecere în stilul Craiova la Miami.

Omul de afaceri își petrece vacanța alături de iubita, Andra Apostol, care a recunoscut relația: „Din moment ce am postat, eu cred că se deduce de la sine. Instagramul spune tot în ziua de azi. Adi este o persoană deosebită, o persoană dragă mie. De aceea încerc să țin privată toată chestia asta. Simt o tensiune.

El este obișnuit, eu nu sunt așa. Nu îmi place să îmi expun viața, sau cel puțin partea de relaț​ie. Așa am fost tot timpul, nici cu persoanele apropiate nu prea povestesc. Sunt câteva persoane cu care vorbesc, dar țin pentru mine mai mult”, a spus iubita lui Adrian Mititelu potrivit Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. a negociat cu Marius Șumudică venirea sa la FC U Craiova 1948

Marius Șumudică a dezvăluit că a negociat preluarea lui FC U Craiova 1948 cu Adrian Mititelu Jr.: „Am avut și eu ofertă de la Craiova când eram în România. Am fost sunat de tatăl lui Adi, care era privat de libertate.

Am fost sunat și de băiat, mi s-au părut oameni echilibrați. Dar și mie mi s-a impus să îl țin pe acel preparator fizic (n.r. Dan Vasilică). Am refuzat, nu se punea problema”, a explicat antrenorul lui Al-Raed la Digi Sport.

Deși FC U Craiova 1948 a intrat în criză și e pregătită de un preparator fizci, familia Mititelu nu se grăbește să numească un antrenor nou, însă Deși FC U Craiova 1948 a intrat în criză și e pregătită de un preparator fizci, familia Mititelu nu se grăbește să numească un antrenor nou, însă Walter Zenga e favorit să îi preia pe olteni..

ADVERTISEMENT