Sport

Adrian Mititelu jr., prima reacție după ce FC U Craiova s-a calificat dramatic în barajul pentru Europa: ”Un meci ca acesta se petrece o dată la 15-20 de ani!”

Adrian Mititelu jr. s-a arătat încântat de fotbalul care s-a jucat în partida FC U Craiova - FC Voluntari, în urma căreia oltenii au acces în finala barajului pentru Europa.
27.05.2023 | 10:49
Adrian Mititelu jr prima reactie dupa ce FC U Craiova sa calificat dramatic in barajul pentru Europa Un meci ca acesta se petrece o data la 1520 de ani
Adrian Mititelu jr. s-a arătat încântat de fotbalul care s-a jucat în partida FC U Craiova - FC Voluntari, în urma căreia oltenii au acces în finala barajului pentru Europa. Sursă foto: Catalin Ciupureanu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Juveții” s-au impus la loviturile de departajare, după un joc cu o desfășurare halucinantă. Elevii lui Nicolo Napoli conduceau cu 3-0 în minutul 77, dar s-au văzut egalați de ilfoveni, deși aceștia evoluau în inferioritate numerică.

Calificarea dramatică a lui FC U Craiova în finala barajului pentru Europa, comentată de Adrian Mititelu jr.

După ce FC U Craiova s-a calificat în finala barajului pentru Europa, Adrian Mititelu jr. le-a cerut contestatarilor să aprecieze calitatea fotbalului și este convins că formația sa va ajunge în Conference League.

ADVERTISEMENT

”Un meci ca acesta se petrece în fotbalul românesc o dată la 15-20 de ani! Lăsați criticile și comentariile pentru că nu se cad la un asemenea fenomen de meci. Dumnezeu a fost cu noi azi și va fi și în meciul decisiv pentru Europa”, a scris Mititelu jr., pe contul de Facebook.

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, a declarat imediat după jocul de pe stadionul ”Ion Oblemenco” că nu mai credea în victoria echipei sale după ce FC Voluntari reușise să revină de la 0-3 și să trimită întâlnirea în prelungiri și apoi la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Omul cu banii de la FC U Craiova își dorește ca în finala barajului pentru Conference League să o întâlnească pe marea rivală Universitatea Craiova, fiind convins că elevii lui Nicolo Napoli vor marca din nou trei goluri.

”Cu CSU. Sincer, cu ei îmi doresc pentru că o echipă care joacă fotbal și e bine pentru noi, pentru fotbalul craiovean și m-aș bucura. Chiar le țin pumnii duminică. Un meci frumos în care nu contează cine o să învingă, deși o să învingem noi, așa simt eu. Eu sunt convins că vom da trei goluri și în următorul meci, dar sper să nu mai primim atât de multe”, a declarat Mititelu.

ADVERTISEMENT

FC U Craiova își așteaptă adversara din finala barajului

În finala care va decide cea de-a patra echipă care ne va reprezenta în sezonul următor al cupelor europene, echipa lui Nicolo Napoli va întâlni în deplasare formația de pe locul 3 din play-off-ul SuperLigii.

Cu o etapă înainte de final, acesta este ocupat de CFR Cluj, care are un avans de două puncte față de Universitatea Craiova. Clujenii au nevoie să câștige cu Farul duminică pe teren propriu, orice alt rezultat coroborat cu o victorie a Universității Craiova cu Sepsi ducându-i pe olteni la baraj.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre locul 3 din play-off și FC U Craiova se va juca săptămâna viitoare, sâmbătă (3 iunie) sau duminică (4 iunie), în funcție de decizia pe care o vor lua posturile tv care dețin drepturile de transmisie.

ADVERTISEMENT