Sport

Adrian Mititelu, Jr. și-a cumpărat o nouă “jucărie”. Cât a costat luxoasa achiziție a “prințului”. Foto

Adrian Mititelu, Jr. și-a cumpărat o nouă „jucărie” de lux. Noua achiziție a acestuia costă cât un apartament.
03.09.2021 | 12:56
Adrian Mititelu Jr sia cumparat o noua jucarie Cat a costat luxoasa achizitie a printului Foto
Adrian Mititelu Jr a afăcut noi acuzații la adresa FRF, a Universității Craiova și l-a jignit pe Gică Craioveanu după derby-ul Olteniei
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu, Jr. o ia pe urmele lui Floyd Mayweather și se comportă ca un adevărat filantrop. Cel care se ocupă acum de FC U Craiova 1948 și-a achiziționat un Rolex în valoare de 60.000 de euro.

Adrian Mititelu, Jr. are același ceas ca al lui Cosmin Olăroiu

Ceasul pe care şi l-a achiziţionat Adrian Mititelu Jr. este un model Rolex, care ajunge și la 60.000 de euro, cât un apartament. Pe piața de reBuy (second hand), prețul se dublează, pentru că există o cerere foarte mare, iar Rolex nu produce multe astfel de modele.

ADVERTISEMENT

Președintele Craiovei profită de plin de pauza competițională. Acesta a ales să plece în stațiunea Mykonos, stațiune cunoscută pentru disrtacțiile nocturne.

Adrian Mititelu, Jr. a cheltuit mii de euro la ziua lui de naștere

Acum câteva zile, Adrian Mititelu, Jr. a împlinit vârsta de 25 de ani. Acesta a decis să își sărbătoreasca ziua într-un club de fițe, cu băuturi și mâncăruri luxoase.

ADVERTISEMENT

Momentul în care președintele clubului din Craiova și-a arătat „puterea financiară” a fost atunci când au fost aduse cele 22 de șampanii care au costat peste 8.000 de euro.

Adrian Mititelu, Jr. îi acuză pe fani pentru decăderea fotbalului din România

Adrian Mititelu, Jr.. trage un semnal de alarmă și susține că spectatorii români nu pot avea pretenții să vadă un fotbal ca în Europa de Vest, având în vedere prezența scăzută pe stadioanele din România.

ADVERTISEMENT

„În România este o mare problemă. S-a făcut caz după ce a pierdut CFR-ul cu 4-0 meciul de la Belgrad. Problema nu este la Șumudică sau la CFR Cluj, problema este la toți românii în sine.

Românii au așteptări să jucăm ca echipele din Vest, dar ei vin 2.000 de oameni la meci și media de bilet este și 5 euro

ADVERTISEMENT

Trebuie să se schimbe ceva în toată mentalitatea românilor, nu numai la Șumudică sau la CFR Cluj, sau la ministrul sportului. Trebuie o schimbare totală ca sportul să crească în România”, a declarat patronul lui FC U Craiova 1948.

Reacția lui Adrian Mititelu, Jr. după plângerea penală făcută de U Craiova

Adrian Mititelu Jr. a reacționat dur după ce echipa lui Mihai Rotaru a depus plângere penală împotriva formației patronate de tatăl său.

„O mai repet și acum, nu e problemă: Echipa domnului Becali se numește Steaua? Li se spune FCSB, atenționează lumea să o numim așa. 

Unde se numește echipa asta Universitatea Craiova? Vă rog să îmi dați o dovadă. Pe ce, pe echipament? Acolo pot să scriu și eu Steaua București. 

„Să ne spuneți și nouă unde spune CIS că se numește așa. Nu (n.r. dacă are emoții în privința plângerii), bine, poate fac și eu 10 ani de închisoare că am făcut fals în ce spun ei acolo. Bine, în România mori cu dreptatea în mână, poți să te aștepți la orice”, a declarat Mititelu junior.

ADVERTISEMENT
Tags: