Life

Adrian Mititelu Jr. și ”Angelia Jolie de România” și-au spus ”adio”, chiar dacă aveau planuri de nuntă și copil

Fiul patronului de la FC U Craiova și Andra Apostol s-au despărțit în urmă cu puțin timp, deși aveau planuri mari de viitor.
04.12.2022 | 19:36
Adrian Mititelu Jr si Angelia Jolie de Romania siau spus adio chiar daca aveau planuri de nunta si copil
Adrian Mititelu Jr. și ”Angelia Jolie de România” și-au spus ”adio”. Sursa foto: instagram/ colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. și Andra Apostol, tânăra poreclită ”Angelia Jolie de România” și-au asumat relația în urmă cu doar câteva luni și totul părea să meargă perfect între cei doi. Însă, când toată lumea credea că porumbeii anunță nunta sau cel puțin logodna, ei își spun ”adio”.

Adrian Mititelu Jr. și ”Angelia Jolie de România” s-au despărțit

Fiul patronului de la FC U Craiova este, din nou, burlac, după ce a decis să pună punct relației pe care o avea cu cea pe care o vedea mama copiilor lui.

ADVERTISEMENT

Drumurile celor doi nu au mai coincis, așa că Adrian Mititelu Jr. și ”Angelia Jolie de România” au ales să își spună ”adio”, în urmă cu puțin timp.

Au trăit o poveste de dragoste frumoasă și aveau planuri mari de viitor, mai mult, amorezii și-au cunoscut familiile și au mers în numeroase vacanțe luxoase împreună.

ADVERTISEMENT

Având în vedere imaginile dese pe care fiul de milionar pe postează pe social media cu copii, am putea spune că, pe lângă o posibilă căsătorie, cei doi aveau de gând să devină și părinți în viitorul apropiat.

Ce a dus la despărțirea fiului de milionar de focoasa șatenă?

Primele semne ale separării lor au fost vizibile în momentul în care au renunțat să mai fie prieteni pe rețelele sociale. La scurt timp, fiul patronului de la FC U Craiova a recunoscut despărțirea dintre el și șatenă, prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, chiar pe pagina personală de Instagram. Când a spus și care au fost motivele despărțirii.

ADVERTISEMENT

Andra Apostol, în urmă cu câteva luni, făcea primele declarațiie despre relația Adrian Mititelu Jr., în cadrul unui interviu, acordat pentru Antena Stars.

Din moment ce am postat, eu cred că se deduce de la sine. Instagramul spune tot în ziua de azi.

Adi este o persoană deosebită, o persoană dragă mie. De aceea încerc să țin privată toată chestia asta. Simt o tensiune. El este obișnuit, eu nu sunt așa, mărturisea ”Angelia Jolie de România”.

ADVERTISEMENT