Sport

Adrian Mititelu junior, încă un derapaj rasist după Rapid – FC U Craiova 2-3. ”Gipsy Love”. Ce melodie le-a dedicat giuleștenilor

FC U Craiova 1948 este neînvinsă în duelurile cu Rapid București, în acest sezon de Casa Pariurilor Liga 1. După ultimul succes, 3-2 în Giulești, Adrian Mititelu junior a sărbătorit postând un mesaj rasist.
10.05.2022 | 10:13
Adrian Mititelu junior inca un derapaj rasist dupa Rapid  FC U Craiova 23 Gipsy Love Ce melodie lea dedicat giulestenilor
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 nu a avut parcursul pe care familia Mititelu, proprietara clubului, și l-ar fi dorit în acest sezon, dar alb-albaștrii au obținut câteva rezultate de ”palmares”. Între acestea și victoria de luni, 3-2 cu Rapid, în Giulești.

Cum i-a jignit Adrian Mititelu jr. pe rapidiști

Adrian Mititelu junior, fiul patronului echipei FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, nu și-a cenzurat bucuria după victoria echipei sale pe terenul Rapidului.

ADVERTISEMENT

Alb-albaștrii s-au impus cu 3-2, printr-un gol marcat în minutul 90+5 și l-a făcut pe Adrian Mititelu junior să ”danseze de bucurie. Acesta a ales să sărbătorească pe melodia formației Hara, Muro Shavo.

Într-o postare pe Instagram, oficialul oltean a ales ca melodia să fie însoțită și de un mesaj rasist ”Gipsy Love” (Dragoste de țigan – n.r.), pentru care ar putea fi din nou judecat de Comisiile din cadrul Federației Române de Fotbal.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1, meciul dintre cele două echipe a fost unul tensionat, la finalul disputei căpitanul Rapidului, Cristi Săpunaru fiind cu greu stăpânit de arbitrul Marcel Bârsan și de alți membrii din staff-ul giuleștenilor.

Săpunaru a vrut să-i aplice o corecție lui Lorenzo Paramatti pentru modul acestuia de a sărbătorii succesul din Giulești, fluturând ostentativ tricoul în direcția galeriei vișinii.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu jr este interzis pe stadioane, tot după un meci cu Rapid

Derapajul administratorului clubului FC U Craiova 1948 la adresa rapidiștilor nu este singular. Anul trecut, în luna noiembrie, fiul finanțatorului grupării oltene, a primit o suspendare record.

Mititelu junior a aruncat cu o sticlă de apă în direcția lui Cristi Săpunaru după jocul disputat la Mioveni, în cadrul etapei a 14-a, încheiat la egalitate 0-0.

ADVERTISEMENT

Pentru gestul lui, oficialul oltean a fost amendat de Jandarmerie și a primit interdicție de a mai intra pe stadioanele din România vreme de un an.

ADVERTISEMENT